~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 1 martie 2017

FUEGO: "Nu sunt singur"


"NU SUNT SINGUR"
- album de autor realizat de
PAUL SURUGIU - FUEGO,
pe muzica maestrului
JOLT KERESTELY

Evenimentul se va desfăşura luni, 6 martie 2017, începând cu ora 18.00, în Aula mare a Palatului Cantacuzino (Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România), ce se află pe Calea Victoriei, nr. 141, sector 1, Bucureşti. Parcare în curte.
Veţi descoperi o poveste a dragostei, un musical audio realizat de doi dintre ultimii romantici ai muzicii uşoare româneşti. Albumul "Nu sunt singur" este o epopee a iubirii, ce vine ca o încununare a maestrului Kerestely, care la cei 83 de ani ai săi, compune o istorie muzicală emoţionantă pentru Paul Surugiu - Fuego.
În cadrul manifestării, veţi avea parte de surprize, veţi asculta piese în primă audiţie şi veţi fi purtaţi în universul muzical al celor doi, pe o coloană sonoră a unei veritabile vieţi de artist.
"Pentru mine, muzica nu se împarte în categorii.
Ea dăruieşte poveşti oamenilor şi ne lasă pe noi, artiştii, să o transmitem ca pe o comoară a creaţiei.
Asta vă oferim în dar - o istorie muzicală pentru cunoscători, de-o sensibilitate unică. Iar eu sunt mai mult decât onorat să fiu vocea acestor emoţii.
Nu mă gândeam în ruptul capului acum 24 de ani, când am venit prima oară în Bucureşti şi l-am cunoscut pe maestrul JOLT KERESTELY, că în 2017 voi lansa deja cel de al doilea material discografic împreună cu el.
Şi nu orice fel de material, un musical audio, de stare, cu emoţie, muzică înaltă, o poveste de iubire cu texte profunde. Poate prea puţin comercial, dar îndeajuns de sensibil pentru a ajunge la inimile voastre.
Pe nea Joly îl respect enorm şi-l consider părintele meu muzical, acesta reuşind, la cei 83 de ani ai săi, să dea naştere unor capodopere.
Cu siguranţă niciodată nu vom reuşi să atingem perfecţiunea şi nici nu ne dorim asta, dar suntem siguri că muzica noastră va dăinui, în ani, ca o emblemă a unor oameni ce-au iubit arta şi s-au dăruit ei!"
Paul Surugiu - Fuego

1 martie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu