~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 16 martie 2017

Art By Fuego: "Gabriela Botaş - o minune de fată..."


Art By Fuego:
"Tinerii au nevoie de
o rază de speranţă..."

"Mai mult ca niciodată, în vremurile pe care le trăim, tinerii au nevoie de o rază de speranţă, de un imbold şi de încurajarea, atât morală, cât şi financiară, din partea celor care pot face asta.
"Art By Fuego" se gândeşte la ei; nu degeaba am sprijinit până în prezent peste 70 de tineri talentaţi, unora oferindu-le ocazia să cânte în spectacolele lui Paul sau să-şi găsească căi către succes.
La balul artelor -
"IUBIREA ÎNFLOREŞTE PRIMĂVARA",
organizat la Bârlad, acolo unde Paul şi-a expus operele, am sprijinit financiar mai mulţi copii, care au oferit şi un moment artistic celor prezenţi. Sigur că emoţiile i-au copleşit, dar toţi au potenţial şi merită să urmeze o carieră în domeniul artistic.
Printre ei se numără şi Gabriela Botaş, o minune de fată care cântă la chitară, fiind pregătită de domnul profesor Pleşu Cornel, un om dedicat şi devotat meseriei de dascăl. Gabriela cântă şi cu vocea, repertoriul ei fiind unul dramatic, care-i oferă posibilitatea de a se juca cu mai multe genuri muzicale. Combinaţia este una fericită, care o transformă pe Gabriela într-un mic artist cu potenţial, al cărui drum va fi, sperăm noi, încununat de glorie. Am pus desigur, umărul la clădirea parcursului ei, Paul oferindu-i un ajutor financiar, prin "Art By Fuego", pentru pregătirea ce urmează. De asemenea, Gabriela este şi un copil premiant, care nu a neglijat şcoala, reuşind să îmbine şi arta şi educaţia în mod armonios, fiind premiantă cu tot cu frumoasa coroniţă la purtător.
Noi îi dorim succes şi multă implicare, pentru a persevera!"
Art By Fuego
16 martie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu