~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 6 februarie 2017

"Veţi afla noi poveşti spectaculoase..."


Art By Fuego:
"Acest proiect s-a implicat
pentru a schimba vieţi..."

"Prea multă înverşunare nu face bine nimănui. Nici în artă.
Aceasta de pe urmă e mult prea frumoasă şi trebuie tratată şi trăită ca atare. Acesta-i îndemnul "Art By Fuego", care nu face altceva decât să vă aducă motive de bucurie zilnice, tablouri frumoase pe care le găsiţi pe site-ul nostru, crezul şi puterea unui artist care se dăruieşte publicului şi gesturi memorabile.
Şi nu puţine au fost cazurile în care acest proiect s-a implicat trup şi suflet pentru a schimba vieţi, pentru a aduce un sprijin.
Iată cum o mulţime de tineri au dobândit succesul dorit şi sunt pe drumul lor azi. Printre ei, Daria Văcăroiu, Mădălina Lupu, Daria Bahrin sau vocile de neuitat de la festivalurile unde Paul a acordat premii speciale.
Ajutoarele realizate de Paul nu se opresc aici, iar în 2017 veţi afla noi poveşti spectaculoase cu tineri talentaţi şi mari artişti, legende ale României care au primit un zâmbet.
De ce?
Pentru că se poate şi pentru că merită.
Şi cel mai important - cineva trebuie să o facă şi pe asta.
Iată mai jos câteva vorbe admirabile scrise de maestrul Jolt Kerestely despre Paul şi iniţiativa sa. Cei doi vor lansa la începutul lui martie un album de colecţie, iar la lansare, "Art By Fuego" va avea... suprize.
Staţi aproape!"
Art By Fuego
6 februarie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu