~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 2 februarie 2017

Art By Fuego: "Ajutăm şi susţinem tinerii talentaţi."


"Art By Fuego"
acordă şanse, lumini, fericiri...

"Art By Fuego crede în puterea binelui. Nu demonstrativ, ci cu toată puterea exemplului şi cu ceva ajuns uitat în rândul tuturor - fapta.
Am sprijinit şi o facem în continuare. Ajutăm şi susţinem tinerii talentaţi, promovăm valorile, ne gândim la marii artişti şi încercăm să aducem o fărâmă de adevăr şi onestitate într-o haită de lupi bazată pe câştig şi interese.
Paul Surugiu nu bravează şi nici nu se dă în stambă cu ajutorul, dar pentru a mişca lucrurile e nevoie de promovare şi de confirmare, iar toţi copiii despre care aţi citit pe aceste pagini, trebuie să strălucească, lumea să ştie de ei, pentru a avea ulterior o şansă.
Cu modestele posibilităţi, încercăm să-i ajutăm pe fiecare în parte.
Sunt aproape 100 de artişti, din toate domeniile de activitate, pe care i-am sprijinit. Nu ştim dacă sunt mulţi sau puţini, nu ştim dacă e bine sau nu, dar credem că gestul ar trebui dus mai departe.
Şi dacă toţi am lăsa încrâncenarea la o parte şi am face un strop de bine, s-ar schimba câte ceva în jur.
Nu uitaţi că parte a acestei poveşti, ce ţine de aproape un an şi jumătate, sunteţi şi voi. Iar "Art By Fuego" nu face acte umanitare, de caritate, nu acordă milă, ci şanse, lumini, fericiri.
Iată mai jos câţiva din tinerii sprijiniţi de către noi - MĂDĂLINA LUPU, naistă, STANISLAV CEBAN, instrumentist şi poet, un tânăr cu o voinţă de fier, GABRIEL NEBUNU, muzician şi MĂLINA CIOBANU, violonistă."
Art By Fuego
2 februarie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu