~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 9 ianuarie 2017

Paul Surugiu ne va propune opere speciale...


Art By Fuego:
"Paul Surugiu a sprijinit-o pe Larisa, dându-i
o şansă şi încredere..."


"Anul cel nou nu putea aduce decât un suflu special pentru Paul Surugiu, care ne va propune în lunile următoare, opere speciale şi o mulţime de surprize, cu expoziţii şi vernisaje, pentru a menţine ritmul pasiunii sale şi pentru a face în continuare fapte admirabile cu proiectul "Art By Fuego".
Aşa cum s-a întâmplat în cazul minunatei şi talentatei COVACIU LARISA din Buzău, o tânără ce pictează cu sufletul, studiază şi care, la rându-i, crede că arta va salva la un moment dat lumea, ori o va face, măcar pentru câteva clipe, mai frumoasă şi mai deplină.
Larisa studiază pictura din copilărie, ca hobby, participând la numeroase concursuri, câştigând premii importante.
Face asta, pentru că acolo e universul ei, iar temele pe care le abordează sunt variate, de la iconografie (icoane pe lemn, pânză, sticlă), până la natură statică sau portrete.
Cu o tehnică specială, Larisa este un talent ce merită susţinut şi promovat, căci harul său are toate şansele de a face din ea un nume reprezentativ în domeniul de activitate artistică pe care şi l-a ales.
Paul Surugiu a sprijinit-o pe Larisa prin "Art By Fuego", dându-i o şansă şi încredere în forţele sale.
Gestul acesta o responsabilizează pe Larisa şi, cu siguranţă, în ani, veţi mai auzi de calităţile şi performanţele sale."

Art By Fuego
9 ianuarie 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu