~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 30 ianuarie 2017

FUEGO: "Pentru mine, muzica este terapie..."


Fuego prezintă turneul naţional
"Lăsaţi-mi muzica!"

Primăvara aduce în oraşul dumneavostră muzica uşoară românească, într-o feerie a emoţiilor şi a dragostei, prezentată de inconfundabilul Paul Surugiu - Fuego.
Iată că artistul inimilor porneşte din nou la drum prin ţară, cu un spectacol grandios -
"Lăsaţi-mi muzica!"
- celebrând de această dată,
10 ani de turnee naţionale.
Interpretul va poposi în 20 de oraşe, prezentând publicului său un adevărat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri şi piese de neuitat. Surprizele se vor ţine lanţ, timp de două ore, în care muzica de ieri se va împleti cu cea de azi, şlagărele lui Fuego vor răsuna într-o nouă variantă, iar piese noi vor face deliciul audienţei.
Alături de band-ul său, Paul va da naştere unei lumi muzicale în care fiecare se va regăsi.
În cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely.
"Lăsaţi-mi muzica!"
este felul prin care Paul Surugiu arată publicului său că arta ne face fericiţi, chiar şi atunci când ne aşteptăm mai puţin.
"Pentru mine, muzica este terapie, este melodie, este emoţie şi bucurie la un loc, mai mult decât câteva sunete aşezate pe o bandă şi un text aruncat la întâmplare unui artist să-l recite pe o coloană sonoră.
Eu mai cred în muzică şi în puterea ei, în şlagărele de ieri şi în ceea ce se creează azi, atât de complex. Sunt în continuare un romantic şi prefer să cred că ne putem bucura în continuare de frumuseţea unor cântece.
"Lăsaţi-mi muzica!"
este despre mine şi arta mea, despre voi, publicul meu, şi toate piesele pe care le-am lansat sau le-am cântat ori fredonat de când ne-am născut, este un omagiu adus artiştilor români şi o feerie a primăverii, în care ne vom delecta, pentru două ore, cu mesaje şi emoţii speciale.
Nu pot să-mi fac singur reclamă, e firesc, dar vreau să cred că vom face o atmosferă încât să ne audă toată lumea. Alături de band-ul meu am pregătit momente unice, premiere muzicale, un album de excepţie, ipostaze în care mă veţi vedea pentru prima oară.
Ne vom aduce aminte de părinţi, de acasă, vom pluti pe valurile iubirii, vom dansa, vom asculta, vom recita şi vom lăsa cântecul să vorbească de la sine.
Cred că e cazul să arătăm tuturor că e nevoie de muzica uşoară românească, trăgând un semnal de alarmă cu privire la melodicitate şi mesaje, de care încă mai are nevoie publicul, chiar dacă mulţi se grăbesc să le facă uitate.
Oricum ar fi, lăsaţi-mi muzica!
Vă aştept cu drag!”,
a transmis Paul Surugiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu