~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 31 decembrie 2016

Art By Fuego: "Paul l-a ajutat financiar pe Matei...""Nu puteam încheia acest an minunat decât cu o poveste frumoasă, deplină, pe măsura tuturor celor pe care vi le-am spus în 2016, an prolific, în care Paul Surugiu a sprijinit peste 70 de artişti.
Azi, ultima zi a anului, Art By Fuego vi-l arată pe tânărul Matei Ionuţ Hobjilă, un copil extrem de pasionat de vioară, care este unic prin dragostea pe care o are faţă de acest instrument.
De câteva luni este elev în clasa întâi la Liceul de muzică "Ştefan Luchian" din Botoşani, acolo unde a început deja să-şi şlefuiască talentul divin şi dragostea aceasta nemăsurată pentru un instrument care-i luminează viaţa.
Părinţii săi fac sacrificii enorme pentru a putea să-i fructifice talentul, iar peste ani, Matei să ne încânte cu sunetul scos de vioară, sunet pe care el îl consideră divin.
Paul l-a ajutat financiar pe Matei pentru a putea continua studiile, iar micuţul se simte responsabil şi a promis că în anii ce vin va face tot posibilul să devină un mare instrumentist. Are toate şansele, spunem noi, căci talentul de a mânui vioara îl deţine, fiind cu totul special.
Matei este unul dintre tinerii în care Paul crede şi care, la un moment dat, vor schimba în bine faţa României.
Mult succes!"
Art By Fuego
31 decembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu