~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 6 septembrie 2016

Fuego şi-a dus "Casa părintească" în Parlament


Paul Surugiu - Fuego:
"Pictura e o terapie
ce-mi dă putere..."

Celebrul cântăreţ Paul Surugiu, cunoscut sub numele de scenă ca Fuego, arată fanilor că nu are doar talent la muzică, ci şi la pictură.
Astfel, artistul expune pentru câteva zile, la Palatul Parlamentului, tablouri reprezentând case din toate regiunile ţării.
Colecţia
"CASA PĂRINTEASCĂ",
expusă la Palatul Parlamentului, se vrea a fi o reîntoarcere la origini, pentru că "acasă" reprezintă locul în care sufletul nostru îşi găseşte liniştea.
Fondurilor obţinute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu vor fi donate pentru a-i sprijini pe artişii mai în vârstă, care au probleme financiare, dar şi către tinerii care bat la porţile afirmării.

"Pictura e o terapie ce-mi dă putere.
Am pus suflet în naşterea operelor mele şi mă pot mândri cu nişte timp investit cu folos. Cu pictura pot naşte lumi noi, culori noi şi ştiu că la un moment dat, una dintre creaţiile mele va sta pe un perete şi va fi admirată, nu neapărat pentru frumuseţe, ci pentru sinceritatea şi pasiunea puse în realizarea ei.
Dincolo de asta, sunt fericit că pot ajuta pe cei ce ne-au alinat cândva copilăria, dar şi pe tinerii care acum, la start de carieră, au nevoie de noi.",
spune Fuego.
Sursa: Libertatea
6 septembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu