~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 2 octombrie 2015

FUEGO: "Pregătesc o piesă specială despre părinţi..."


FUEGO: "Vă îndemn...
să mergeţi acasă!"

"Unde ne poate fi mai bine decât acasă?
Acum serios, inclusiv pentru cârcotaşi, acasă găsim întotdeauna o vorbă ce ne alină, descoperim amintirile de cândva, nostalgia trecerii timpului, moment în care conştientizăm câte am făcut, îi găsim pe cei dragi şi, uneori, avem şi cea mai bună mâncare din toată lumea asta mare.
Parcă, într-un fel, acolo e locul care ne face nu doar să ne mai simţim copii, ci efectiv ne transformă în copii nerăbdători de a recunoaşte gustul unei perioade în care nu era nimic ce avea s-o umbrească.
Tocmai de asta am promovat eu mereu acest mesaj, cel al reîntoarcerii.
Acum am hotărât ca asta să fie tema principală a turneului meu de sărbători.
Sigur că vă îndemn, la unison, să mergeţi acasă, dar după ce vedeţi concertul meu dintr-unul din oraşele în care ajung. Fie că e Adjud, Focşani, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Slobozia, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Bacău, Roman, Iaşi, Piatra Neamţ, Bârlad sau Huşi, peste tot vom cânta despre cum e să fii...
"ACASĂ DE CRĂCIUN".
Informaţii aflaţi la numărul de telefon 0746774204.
Până atunci, pentru inspiraţie, mai dau şi eu o fugă la Turda, să-mi aduc aminte de vremurile când eram mic şi făceam năzbâtii şi să gust ceva din bunătăţile bunicii.
Vă mărturisesc faptul că pregătesc acum o piesă cu totul şi cu totul specială despre părinţi, pe care o puteţi asculta în săptămânile următoare."
Paul Surugiu - FUEGO
2 octombrie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu