~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 3 iunie 2015

FUEGO: "Vă doresc zi de vară răcoroasă!"


FUEGO: "Valul îl oferă, în fond, tot publicul..."

"Indiferent de locurile prin care ajung în ţară, pe scenă, pentru 500-600 de oameni sau pentru 6000, am aceeaşi bucurie a revederii.
Nu prea mai sunt scene, sincer, pe care să nu fi cântat în 20 de ani, dar ştiu că fiecare concert e o noutate pentru mine, e o provocare, e un sentiment al împlinirii pe care nu-l pot descrie în două, trei vorbe.
De când cu Facebook-ul am tot încercat, m-am gândit, m-am chinuit să găsesc descrierea ideală a felului în care mă simt eu, un tânăr artist, atunci când urcă pe scenă, sub lumini, în faţa a mii de priviri.
N-am găsit-o neapărat şi
nu cred că există vreuna.
Pot spune, în schimb, că pot cânta pentru oricine, arătând astfel că şi omul simplu şi cel complex sunt egali în faţa muzicii. Cel puţin a muzicii mele, care nu se adresează unui statut, ci unui suflet sensibil, deschis, iubitor al valorilor autentice.
Şi vă mai şoptesc un secret...
Dacă mai ai şi aplauze şi spectatori care cântă cu tine, te poţi considera pe val. Căci valul îl oferă, în fond, tot publicul, nu radiourile, nici industria...
Vă doresc zi de vară răcoroasă, amintindu-vă că cel mai bun răcoritor e muzica!"
Paul Surugiu - FUEGO
3 iunie 2015

Un comentariu:

  1. Un artist adevarat traieste prin muzica lui prin daruirea si dorinta de-asi imbogatii mereu repetoriu...Muzica pe care o cinta sa se plieze cu vocea lui si cu farmecul personal...atunci publicul va "vibra" pe muzica pe care o cinta..Aplauzele vor fi asigurate dar si dragostea lor...Cu admiratie si drag Elena Cesar von Sachse

    RăspundețiȘtergere