~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 12 iunie 2015

FUEGO: "Descoperă, caută, cunoaşte!"


FUEGO: "Sunt în permanentă căutare de nou, de spectaculos..."

"Descoperă, caută, cunoaşte!
Merg de mult pe acest principiu şi nu cred că există vreun moment în care ar trebui să ne oprim din dorinţa aceasta de a avea noi cunoştinţe, despre orice şi în orice domeniu, fie că ne ajută în mod direct sau nu.
Eu, spre exemplu, sunt în permanentă căutare de nou, de spectaculos, îmi modific pasiuni şi îmi caut altele mult mai diversificate, dar chiar şi aşa, descoperirile cele mai puternice, învăţămintele zilnice le primesc de la voi.
După fiecare spectacol stau şi ofer autografe şi vorbesc cu oamenii.
Caractere diverse, personaje colorate, care de care mai speciale.
Dar tot aici cunosc poveşti, aud voci înţelepte, descopăr bucuria simplă şi aflu noi lucruri despre omenie, despre modestie, despre cât de uşor poate fi făcut cineva fericit. Pentru a face lumea din jur mai frumoasă, trebuie ca în primul tu să devii mai bun şi mai înţelept.
De asta e neapărat nevoie să vrei, să ai deschidere, să primeşti informaţii, să cauţi, indiferent de vârstă sau nivel. Nimeni nu-i as în ceva şi nu-i nimic ruşinos să aflăm noutăţi, chiar şi mai târziu...
Aşa e şi cu muzica!
Nu-i în regulă să blamăm ceva până nu cunoaştem, nu ascultăm cu atenţie şi nu trecem prin filtrul personal."
Paul Surugiu - FUEGO
12 iunie 2015

Un comentariu:

  1. Aveti dreptate...tocmai aceasta LEGATURI cu publcul va poate ajuta sa gasiti noi IDEI de spectacole,...poate o noua formula in abordarea unui nou CD...E bine sa cautati in discutiile cu publicul ce veti dori sa realizati ,,,ce muzica sa cintati si ce decor sa abordati...zoate conteaza...Eu sunt convinsa ca va descurcati foarte bine si suntei atent la cite o noua ideie...Cu drag...Elena Cesar von Sachse

    RăspundețiȘtergere