~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 23 decembrie 2014

Avanpremiera totala in Romania


Primele imagini publicate vreodata cu bradul impodobit
al lui Fuego!
A facut totul in lipsa mamei

Dupa ani la randul in care romanii s-au intrebat cum arata bradul de Craciun al lui Fuego, noi vi-l aratam, in exclusivitate si in premiera, intrucat artistul nu a mai facut vreodata publice fotografii
cu pomul sau de iarna.
Chiar noaptea trecuta, artistul si-a impodobit bradul, timp de cateva ore bune, intrucat are un brad foarte inalt, cu gandul la copilarie si la parintii sai dragi.
 "Lume, lume, bradul l-am impodobit, iata!
Toti prietenii mei spirituali
pot fi fericiti acum!
In exclusivitate, anul acesta, am hotarat sa incalc putin regula, contrar cantecului mult iubit si comentat, si sa o scutesc pe mama de sarcina de a impodobi bradul.
Dupa ce-am colindat aproape trei saptamani romanii, povestindu-le prin cantec cum sta treaba cu al nostru Craciun romanesc, m-am linistit noaptea trecuta, si-am asezat fiecare glob cu gandul la cei ce-au fost in sala la spectacolele mele, cu gandul departe, la tata, in copilarie, cand se intampla sa-l gasesc urcat pe scaun punand instalatia.
Eu am mai spus ca n-am avut prea mult timp, de multi ani, sa impodobesc bradul.
Mi-s si-un pic mai comod si zau daca nu-mi place sa-l vad gata facut, trecand peste toate etapele. De asta am si rugat-o pe mama in cantec sa-l orneze. Glumesc!

Pentru mine, bradul semnifica multe. Amintirea unei copilarii, simbolul sentimentului de protectie, de lumina si sarbatoare si peste toate, orice-ar spune unii si altii, cel mai important succes al meu.
Bradul mi-e prieten si nu-i iarna ca sa nu-l cant, de copil.
Cu bune si rele, "Impodobeste, mama, bradul!", piesa care mi-a adus de toate, de la glume pana la aplauze, se cere, se aplauda. Turneul acesta, in care am cantat pentru publicul meu vreo zece premiere, melodii superbe, cu versuri remarcabile si mesaje puternice si ample, nu ar fi avut farmec daca nu incheiam seara cu celebrul cantec, la care lumea canta fara ca sa mai fiu eu nevoit sa fredonez ceva.

Am mai zis-o deja, si nu neaparat ca sa dau vreo explicatie, dar atat timp cat piesa e ceruta, e fredonata, se aude prin casele romanilor, eu nu pot decat sa ma bucur si sa ma amuz cand mai descopar cate-o noua glumita, care desigur, sa fie haioasa, cu simt de raspundere.
Cu bradul impodobit, astept Craciunul. De etapa cu Mosul am trecut, pentru ca mie mi-a adus deja cel mai frumos cadou. Oameni impliniti la spectacolele mele, carora tin sa le multumesc, pentru fidelitate, pentru faptul ca mi-au dat incredere, ca m-au aplaudat si mi-au rasplatit colinda cu prezenta si cu dragostea lor.
Le urez atat lor, cat si voua, sa aveti sarbatori cu liniste, cu impacare, cu fiintele dragi aproape, in familie, bucurandu-va de ceea ce va face pe voi fericiti.
Sa fim fericiti de Craciun zic!"
Paul Surugiu - FUEGO

Fuego asteapta cu nerabdare Craciunul, pentru a fi in sanul familiei si a se bucura de prezenta celor dragi.
Nu vrea cadouri, caci are deja tot ce si-ar putea dori, ci viseaza doar la liniste si la un An Nou cat mai bun.
Sursa: "Cancan" 
23 decembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu