~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 11 octombrie 2014

FUEGO: "Aseară m-am simţit artist, pe deplin..."


 "Aseară m-am simţit artist, pe deplin.
La Piteşti, pe scena Teatrului "Alexandru Davila", acolo unde am numeroase amintiri, l-am celebrat pe maestrul KERESTELY. JOLT. Autorul unora dintre cele mai frumoase piese din muzica uşoară, precum şi cel care mi-a fost sprijin la început de drum. Am lansat şi albumul "STEAUA MEA", colecţia de cântece care ne încununează carierele amândurora.
 Maestrul, profund impresionat, a lăcrimat. Mai mult, a fost premiat de către oficialităţile argeşene.
Peste toate, am realizat o seară de excepţie închinată lui. O sărbătoare a muzicii româneşti ce va dăinui peste timp, indiferent de vremurile potrivnice în care se află, căci sensibilitatea este nemuritoare.
 
Colegii mei de la teatru – Iulia Pupezescu, Cristina Neacşu, Marius Bălan - au îmbrăţişat ideea şi au interpretat şi ei piesele poveştii de artist numite KERESTELY.
 Nea Joly a stat, timp de două ore şi jumătate, pe scenă. Ne-a urmărit pe toţi, ne-a vorbit. A fost ca un părinte neobosit, pregătit pentru a lucra în continuare cu fiecare.
Publicul, dornic de calitate, a reacţionat minunat. Aplauze nenumărate. Refrenele fredonate alături de noi. Către final, ne-au oferit şi flori şi numeroase felicitări. Cred că aşteptau acest spectacol.
 Am fost onorat să o pot avea pe scenă, într-un micro-recital de senzaţie, pe STELA ENACHE. Prietena mea, în continuare o muză, vocea anilor de liceu şi a câtorva din piesele geniale ale celui ce i-a fost soţ, marele compozitor FLORIN BOGARDO, ne-a electrizat la propriu pe toţi. Ne-a încântat.
 L-am urat pe Joly și am fost împreună, fericiţi că publicul a putut sărbători împreună cu noi, această gală a muzicii adevărate."
 Paul Surugiu - FUEGO
11 octombrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu