~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 23 august 2014

FUEGO se alătură campaniei "Ice-Bucket Challenge"

De ziua lui, Fuego şi-a turnat şampanie pe cap

În ziua în care împlineşte 38 de ani, Fuego s-a alăturat campaniei-fenomen care a stârnit o adevărată isterie în rândul celebrităţilor din întreaga lume – "ICE-BUCKET CHALLENGE".
Provocat de către Connect R, artistul a răspuns afirmativ şi, într-un mod inedit, a combinat apa şi gheaţa cu şampania, turnându-şi totul pe cap dintr-o frapieră.
Decretând ziua de 23 august drept zi naţională a muzicii, el i-a provocat în continuare pe cei ce îşi sărbătoresc şi ei
ziua de naştere –
ANDRA, OVI ŞI MADALIN IONESCU.
De asemenea, Fuego a mărturisit în exclusivitate pentru PHON, că se va alătura campaniei "ICE BUCKET CHALANGE" nu doar prin această ştafetă, ci donând efectiv şi bani, pentru descoperirea unui tratament în cazul sclerozei. Astfel, Fuego va dona 300 de dolari, iar mesajul său este unul clar – ştafeta, însoţită de un ajutor financiar clar, pot ajuta în găsirea unui leac ce va salva numeroşi oameni, dându-le o şansă la viaţă.
Campania spectaculoasă a debutat în urmă cu doar o lună şi jumătate în Statele Unite, fiind iniţiată de un american din statul Massachusetts, diagnosticat cu ALS. Ea are scopul de a aduna fonduri pentru cei ce suferă de scleroză laterală amiotrofică. În prezent, boala nu poate fi vindecată şi e nevoie de cât mai mulţi bani pentru găsirea unui tratament.
Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego, s-a născut pe 23 august 1976, la Turda, lansându-se în anul 1993, la Festivalul de la Mamaia, fiind decorat cu titlul "Artist al Poporului Republicii Moldova" în anul 2012 pentru performanţa în artă.
Sursa: Phon.ro 
23 august 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu