~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 2 iulie 2014

FUEGO - "Prieten al Bunavointei"

FUEGO
- membru de onoare "Rotary"

"Rotary Club Varana Focsani" a intrat intr-o noua etapa. Mandatul 2014-2015, condus de Elena Stoica, un spirit onest, o persoana cerebrala, concreta, devotata, vine cu noi proiecte, cu scopuri precise si tendinte pe care isi doreste sa le implementeze pe termen lung in societatea focsaneana si nu numai. Astfel, veridic este faptul ca Elena Stoica nu sta prea mult pe ganduri.
Ea a lansat deja un proiect remarcabil. Este vorba despre distinctia
"PRIETEN AL BUNAVOINTEI".
Pentru ca una dintre tintele acestui mandat si implicit a clubului este aceea de a puncta performanta, in toate nuantele pe care aceasta o poate imprumuta, distinctia "Prieten al Bunavointei" premiaza, onoreaza si transforma toti prietenii clubului in membri onorifici, ce vor sustine, la randul lor, crezul si cauzele clubului.
Fiecare "Prieten al Bunavointei" este o persoana remarcabila, vector de imagine si formator de opinie, un simbol al performantei ce poate stimula, la randul sau, nasterea performantei. Asta pentru ca noi, Clubul "Rotary Focsani", in frunte cu Elena Stoica, consideram ca performanta este esenta evolutiei.
 "Prieten al Bunavointei isi propune sa fie o initiativa pe termen lung, un proiect pe care vrem sa il ducem cat mai departe, pentru a-i premia, omagia si pentru a demonstra tuturor ca bunavointa se naste din performanta si ca, prin prietenie, putem misca, putem schimba conceptii si putem, fara a fi nevoie de maretii inutile, dezvalui oamenii adevarati, cu ale lor povesti speciale, oameni ce reprezinta, pentru noi si pentru crezul nostru, modele. Practic, sunt reprezentantii nostri in cadrul activitatii lor.
Iar primul
"PRIETEN AL BUNAVOINTEI"
este
FUEGO,
un artist sincer, ce poate naste arta si care da dovada ca poate face lucruri marete, asemenea noua, doar
din prietenie si devotiune.
Paul Surugiu a fost alaturi de noi la numeroase manifestari, iar motivul principal pentru care devine primul
"PRIETEN AL BUNAVOINTEI
ROTARY FOCSANI",
este acela ca el semnifica exact ce vrem noi sa aratam, sa promovam si sa incurajam – pasiune, talent, munca multa,
sarguinta, constiinciozitate."
Elena STOICA
Pentru Fuego, premiile si distinctiile au devenit deja ceva firesc, o urmare a muncii sale continue, o confirmare a devotamentului pus in savarsirea menirii sale. Pe parcursul timpului a adunat numeroase diplome, aprecieri, premii si aplauze pentru aportul adus in promovarea artei adevarate. Toate au culminat, dupa pozitiile fruntase la premiile "Zece pentru Romania", discurile de platina si de aur, distinctii in industria muzicala din Romania si Basarabia, cu titlul onorific de "Artist al Poporului Republicii Moldova", primit in 2012.
 "Sunt mandru sa devin
"Prieten al Bunavointei Rotary Focsani".
Cred in ideile lor, in initiativele de modificare a imaginii societatii, in faptele bune si in felul in care isi conduc parcursul, punand prietenia, umanitatea si ajutorul in prim-plan. La fel imi conduc si eu
existenta artistica.
Le urez sa fie cat mai productivi, mai pasionati si mai implicati
in acest crez maret.
Cu responsabilitate imi voi lua rolul in maini si voi continua sa formulez performanta, in toata activitatea mea, sustinand deschis Clubul Rotary Varana Focsani."
Paul Surugiu - FUEGO
2 iulie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu