~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 6 octombrie 2010

FUEGO - "Portret de vedeta" - inregistrare


Inregistrarea interviului cu FUEGO de la National FM
5 octombrie 2010

Marti, 5 octombrie a.c., Paul Surugiu a fost prezent in studioul National FM, in calitate de invitat al emisiunii "Portret de vedeta", realizata de Denis Ciulinaru.
Desi timpul alocat acestei emisiuni este de doar o ora, Fuego a reusit sa sintetizeze in cele 60 de minute, cele mai importante momente ale copilariei si ale devenirii sale ca artist. A trecut in revista clipe emotionante petrecute acum multi ani in urma, imbinandu-le cu ceea ce se intampla in viata sa de zi cu zi, in prezent.
Au fost difuzate si 4 dintre cele mai frumoase melodii ale sale: "Amore", "Lavanda", "Norocul meu" si "Cumparati flori". Iar finalul i-a apartinut... actorului Paul Surugiu, cu un moment magistral.
Initial, intentionam sa postez un "jurnal de emisiune", dar am stat mai bine si m-am gandit. Concluzia la care am ajuns este aceea ca orice cuvant in plus ar fi de prisos si nimeni nu ar putea sa redea mai bine decat Paul Surugiu ceea ce am putut asculta astazi la "Portret de vedeta".
Prin urmare, v-am adus mai jos 2 inregistrari (interviul de astazi impartit in 2 parti), pe care le puteti asculta sau reasculta, sper eu, cu mare placere.
Inca odata multumiri, NICOLE (Admin http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/), pentru ajutorul acordat.

 
Fuego invitat la National Fm - 5 10 2010 (Partea I)

 
Fuego - invitat la National Fm - 5. 10. 2010 (Partea II)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu