~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 30 iunie 2014

FUEGO este imbracat de DOINA LEVINTZA

"Doina Levintza a gasit formula ideala pentru imaginea mea..."
 
 
 Aspectul, imaginea afisata de un artist pe scena, in momentul in care se prezinta in fata publicului sau, reprezinta prima forma prin care acesta dovedeste cat de mult isi respecta meseria si pe cei din fata sa.
Asa se face ca artistii colaboreaza, pe acest plan, cu profesionisti in domeniul vestimentar, pentru a se prezenta ireprosabil.
Este si cazul indragitului Fuego.
Desi ani de-a randul artistul s-a imbracat singur, incercand sa fie elegant, in conformitate cu structura si genul muzical pe care il promoveaza, de aproape doi ani acesta lucreaza impreuna cu unul dintre cele mai importante nume ale scenei romanesti -
Doina Levintza.
 
Se pare ca renumita creatoare si scenografa se ocupa indeaproape de mai toate aparitiile scenice ale artistului, de tinutele din cadrul turneelor sale nationale, precum si de parte din aparitiile televizate.
Doina Levintza i-a creat un stil specific artistului, bazandu-se pe eleganta si extravaganta, in asa fel incat acum, tinutele lui Fuego de la concerte, ce poarta semnatura artistei, sunt inconfundabile.
Totodata, Doina Levintza creeaza pentru Paul Surugiu, tinute exclusiviste, din materiale pretioase, broderii manuale, cu un design special.
 Colaborarea dintre cei doi sta sub semnul respectului, Fuego declarand de nenumarate ori ca se simte onorat ca Doina Levintza a acceptat sa se ocupe de imaginea sa in acest plan, afirmand ca acum si-a gasit cu adevarat stilul vestimentar.
"Doina Levintza a gasit formula ideala pentru imaginea mea. M-a simtit pe mine, a stiut ce imi place si in acelasi timp, a reusit sa gaseasca varianta perfecta pentru a imbina originalitatea cu eleganta, rafinamentul cu extravaganta.
Pentru mine este o bucurie sa fiu imbracat de dansa. Si pentru ca tinuta este extrem de importanta, aceasta dand un plus de valoare actului artistic complet, consider ca eu, prin creatiile Doinei Levintza, pot sta onorant pe scena, demn, oferind publicului meu calitate.",
marturiseste Fuego pentru "Libertatea".
Doina Levintza este una dintre cele mai apreciate si de succes personalitati ale modei romanesti, cu numeroase premii si colectii lansate de-a lungul vremii. Activitatea sa este remarcabila, fiind scenograf, regizor si vizionar in domeniul artelor plastice si vizuale. Recent, aceasta a fost premiata cu trofeul pentru scenografie si costume, in cadrul "Galei Premiilor Operelor Nationale", desfasurata la Iasi, pentru opera "Traviata", montata tot la Iasi.

 Sursa: "Libertatea" 
30 iunie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu