~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 1 iunie 2014

7 iunie 2014 - FUEGO la Favorit TV

Surprize, amintiri, muzica de calitate si premiere la
"FAMILIA FAVORIT",
sambata, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV

 Sambata de sambata, Fuego,
Valentina Herta si echipa emisiunii
"FAMILIA FAVORIT",
isi doresc sa va ofere calitate, editii pe care sa le urmariti fara a fi nevoiti sa schimbati postul si in care sa aveti parte de amintiri de neuitat, invitati speciali, muzica deosebita.
In aceasta saptamana, in platou, alaturi de Paul Surugiu se vor afla:
Oana Sarbu, Adrian Romcescu, Maria Dragomiroiu si grupul Distinto, ansamblul "Moinesteanca" (rubrica "Romania din inima ta"), interpreta de muzica populara Oana Cretu, precum si Anatol Marzenco, o voce de exceptie din Republica Moldova.
 Rubrica "Au fost si vor mai fi" ne va reaminti cele mai frumoase refrene din repertoriul Madalinei Manole, prin intermediul imaginilor de arhiva. O generatie intreaga a iubit-o si s-a regasit in muzica ei, in timbrul inconfundabil al vocii sale, in inocenta si puterea afisate, in personalitatea sa completa. Brat la brat cu Serban Georgescu si, ulterior, pe cont propriu, Madalina s-a plasat in randul vedetelor incontestabile ale peisajului romanesc, cucerind publicul, avand sali pline in anii '90 si inregistrand succes dupa succes cu piesele-i memorabile. Amintirea sa va fi pretuita vesnic, melodiile de aur vor fi iubite si fredonate inca mult timp de-acum inainte.
 "Saptamana aceasta, dragii mei, sambata, de la ora 20.00, Oana Sarbu imi va povesti despre experienta din "Liceenii", despre bucuriile si dezamagirile ei
din ultima perioada.
Impreuna cu Maria Dragomiroiu, ne vom aminti, prin imagini, cantece si povesti, de Madalina Manole, iar Adrian Romcescu si Distinto vor veni cu o multime
de surprize muzicale.
Anatol Marzenco ne va uimi cu vocea sa, iar grupul de dansuri populare ne va demonstra ca evolutia Romaniei sta
in generatia urmatoare."
Paul Surugiu - FUEGO
Asadar, urmariti Favorit TV, sambata seara, incepand cu ora 20.00!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu