~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 11 iunie 2014

14 iunie 2014 - FUEGO la Favorit TV

Fuego o omagiaza pe
Marioara Murarescu,
la "Familia Favorit"

Si sambata aceasta, emisiunea
"FAMILIA FAVORIT"
vine ca o gura de aer proaspat, cu discutii captivante, cu imagini si figuri memorabile, invitati ce incing ritmurile si muzica de suflet. Toate ingredientele pentru ceea ce numim decenta in televiziune.
 Tonic, mereu pus pe glume, curios si bine documentat, Fuego ne arata, in fiecare saptamana, o altfel de Romanie.
Una cu artisti adevarati, una in care ne amintim de cei ce au facut performanta, incurajam talentul si descoperim valorile neamului nostru.
Impreuna cu Valentina Herta, de mai bine de sase ani, simplu si modest, formuleaza bunul simt, iar cei ce le calca pragul se simt adevarati interpreti. Poate si de asta, publicul le e alaturi, atat din Romania, cat si din Republica Moldova ori diaspora.
Sambata, incepand cu ora 20.00,
show-ul va fi spectaculos.
Alaturi de Fuego, care va interpreta cateva dintre slagarele sale, va veni o familie de artisti, cu state vechi in muzica romaneasca. El fost membru al unei trupe de succes din anii 2000, NO COMMENT, ea - castigatoare la Mamaia si nume important al muzicii usoare, Carmen si Razvan Trandafir. Impreuna vor vorbi despre familie, proiecte, muzica, dar si despre cat de important este sa canti cu sufletul.
Cu suflet va canta si interpreta de folclor, Gheorghita Nicolae, cea care a preluat actualmente stafeta
"TEZAURULUI FOLCLORIC",
ducand mai departe cea mai longeviva emisiune din peisajul romanesc.
 Alaturi de ea, Paul Surugiu isi va aminti si va depana amintiri, in rubrica "Au fost si vor mai fi", despre Marioara Murarescu. Cea care a construit fiecarui individ, o cultura in ceea ce priveste folclorul, prin emisiunea realizata cu profesionalism, mai bine de 30 de ani. Probabil ca fara initiativele sale, fara constiinciozitatea si daruirea puse de-a lungul timpului in slujba cantului popular si a televiziunii, astazi am fi fost mai saraci. Mai vaduviti de cunostintele despre traditiile noastre, mai vaduviti de un profesionist in televiziune, mai vaduviti de muzica populara.
Prin Marioara Murarescu, folclorul a ajuns la public. Cu ajutorul sau si al echipei sale, interpretii s-au facut remarcati, transformand duminicile in sarbatori unice, determinandu-i pe cei din fata televizorului, cu mic, cu mare, sa impartaseasca simbolurile Romaniei. Prin ea, folclorul si-a impartasit tezaurul!
In platou, alaturi de cei amintiti, vor mai poposi: George Rotaru, in forma de zile mari, venit tocmai din America, Rodica Elena Lupu, cu al sau minut de poezie, avand acum in centrul rubricii pe Lucian Blaga, Maria Stoianov din Chisinau, care va veni cu doua surprize, doua interprete de exceptie.
Urmariti, asadar, sambata, 14 iunie, incepand cu ora 20.00, "FAMILIA FAVORIT", numai pe FAVORIT TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu