~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 1 iunie 2014

FUEGO - premiera: "IUBESC O SINGURA FEMEIE"


De Ziua Copilului, FUEGO lanseaza o piesa speciala
dedicata mamei

 
Vara vine intotdeauna cu premiere muzicale.
Pana la o mult asteptata piesa de vara, de vacanta, Fuego nu sta locului si mai lanseaza o piesa. De aceasta data, este vorba despre un cantec dedicat fiintei supreme din viata fiecarui copil, icoanei care uneste gandurile si sentimentele, ocrotind din umbra parcursul lin - mama. Si nu se putea o ocazie mai speciala pentru a lansa melodia, decat
1 Iunie, Ziua Copilului.
Piesa se numeste
"Iubesc o singura femeie"
si vorbeste despre legatura dintre copil si mama, despre felul in care cel dintai alege sa pretuiasca pe vecie imaginea, gandul si sacrificiile celei din urma.
 Pe un sound fresh, melodios, cu inflexiuni moderne, Paul Surugiu ne vorbeste cu melancolie despre rolul mamei in viata unui copil, despre importanta acesteia pana in final si despre faptul ca oricand suntem copii, atat timp cat ne traiesc parintii si in special mama, la care ne intoarcem de fiecare data pentru alinare si
pentru sprijin moral.
Melodia este realizata in colaborare cu Eugenia Carabut Andries, care a semnat muzica si versurile, o talentata si devotata compozitoare din Republica Moldova, ce scoate slagare pe banda rulanta. Eugenia Carabut Andries este si autoarea piesei care anul trecut a facut furori in randul admiratorilor lui Fuego, fiind premiata si de Radio Romania Actualitati - "Iubire".
Orchestratia poarta semnatura
lui Vitalie Andries.
 Cantecul poate fi ascultat incepand de astazi si pe NATIONAL FM, in Romania, dar si in toata REPUBLICA MOLDOVA, la principalele posturi de radio comerciale, acolo unde a intrat deja in heavy rotation, pe JURNAL FM aflandu-se chiar in topul saptamanal.
"Suntem copii mereu, in suflet, nefiind adulti daca nu ne pastram puritatea perioadei in care nu aveam nimic altceva decat vise marete, inocenta si determinare. Si, fara doar si poate, leaganul copilariei vesnice il reprezinta mama.
S-a potrivit ca lansarea piesei sa coincida cu Ziua Copilului si mi-as dori ca fiecare copil si adult sa-i dedice mamei sale,
maine, cantecul meu.
Iubiti-va mamele, atat timp cat va mai pot suna, cat va mai pot dojeni,
cat va mai pot zambi!
Paul Surugiu - FUEGO
Cantecul, alaturi de melodiile anterioare: "Iubire", "Vino!", "Stea", precum si de altele noi, va fi inclus pe materialul discografic pe care artistul il pregateste impreuna cu Eugenia Carabut si care va aparea la inceputul anului urmator.

6 comentarii:

 1. Catalina Radescu1 iunie 2014, 00:02

  Bravo, Paul!

  RăspundețiȘtergere
 2. Carmen Elena Purdel1 iunie 2014, 00:03

  Superba melodia! Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 3. Constanta Nicola1 iunie 2014, 21:02

  Superba melodie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Corina Dobrescu1 iunie 2014, 23:39

  Foarte frumos!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mama este unica din lume!

  RăspundețiȘtergere