~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 16 aprilie 2014

Petreceti Pastele alaturi de FUEGO!

FUEGO - aparitii televizate in perioada sarbatorilor pascale

Sarbatorile aduc, pe langa toate minunile spirituale, la pachet, si o stare de voie buna, bucurie, la care se adauga un strop de relaxare si multa muzica buna. La aceasta stare si-a propus si Fuego sa contribuie, daruindu-le admiratorilor sai o serie de aparitii de colectie, surprize, cantece in premiera, spectacole si emisiuni speciale.
 - Vineri, 18 aprilie, ora 16.45, la Kanal D, Fuego va fi in platoul emisiunii
"Teo Show",
acolo unde va vorbi, cu patos, despre divinitate, speranta, parinti, interpretand un cantec ce ii este aproape de suflet - "Inima de mama, inima de tata".
 - Vineri, ora 21.30, la Antena Stars,
Cristi Brancu a pregatit o editie cu totul si cu totul speciala a emisiunii
"Agentul VIP",
care il va avea in prim-plan pe Fuego. Acesta va povesti despre lansarea albumului eveniment din luna mai cu maestrul Kerestely, despre sarbatori si copilarie si va canta mai multe piese de pe CD-ul
"Steaua mea". Alaturi de el se va afla si buna sa prietena, Stela Enache.
 - Sambata, 19 aprilie, ora 20.00, la Favorit TV, Fuego va da intalnire in platoul emisiunii
"Familia Favorit",
alaturi de Valentina Herta oferind o editie speciala, in care vom redescoperi esenta spiritualitatii, vom afla cum sa fim mai cuviinciosi si mai intelepti de la invitatii speciali Marius Ciprian Pop si Cristian Pomohaci. Impreuna cu acestia, Nineta Popa si Daniela Vladescu vor transforma seara intr-una de neuitat. In cadrul rubricii "Au fost si vor mai fi", marii carturari crestini vor primi un omagiu, caci spiritualitatea si credinta de pe teritoriul romanesc s-au implinit prin cuvantul lor. Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Dumitru Staniloaie, Arsenie Papacioc nu au facut altceva decat sa perpetueze cuvantul divinitatii intr-o forma accesibila, intrand, prin har si viata morala, in sufletul oamenilor. Si chiar daca divinitatea e caracterizata de abstract, cuvantul cuprins in opera lor inestimabila valoreaza cat o intreaga comoara. Intelepciunea lor se rasfrange in cultura romanilor drept un exemplu ce trebuie citit si luat aminte, pentru a avea o viziune ampla asupra fenomenului de credinta.
Fuego va oferi in dar un "Covor de lacrimi" si "O lumanare cuminte".
- In noaptea de sambata spre duminica, de la ora 01.15, pe TVR 3, puteti urmari, in exclusivitate, spectacolul
"Serenada pentru Dan Spataru",
filmat la Iasi, pe 25 martie, in cadrul turneului national in care Fuego l-a omagiat pe regretatul artist. Va putea fi vizionat si pe site-ul: http://www.tvrplus.ro
 - Duminica, 20 aprilie, ora 14.00, la Favorit TV, pentru doua ore, veti avea parte de o petrecere cu muzica de calitate si invitati de marca, intr-o emisiune dedicata Pastelui, prezentata de Paul Surugiu. Marcel Pavel, Anastasia Lazariuc, Vitalie Dani, Irina Loghin, Mioara Velicu, Nineta Popa si Fuego vor canta si vor face ca dupa-amiaza Pastelui sa fie insorita si plina de veselie.
 - Luni, 21 aprilie, ora 19.00, la Antena Stars, lumina muzicii va intra in casele romanilor la emisiunea
"Rai, da' buni",
prezentată de Mihai Morar, acolo unde Fuego va fi prezent alaturi de bunii sai colegi, Mirabela Dauer si Marcel Pavel.

  - Luni, ora 19.00, pe Etno TV, il veti putea urmari pe Fuego intr-un regal al muzicii live, alaturi de nume importante ale muzicii populare, in cadrul emisiunii
"Pastele in familie".
 
 
 - La Antena 1, Fuego va face parte din distributia de exceptie propusa de Vasile Muraru in show-ul sau, interpretand doua melodii: "De cate ori iubesc" (semnata de Jolt Kerestely) si "Vino!" (creatie a compozitoarei Eugenia Carabut Andries).
- Luni, ora 20.00, pe TVR Iasi, puteti urmari din nou concertul
"Serenada pentru Dan Spataru".
Va putea fi vizionat si pe site-ul: http://www.tvrplus.ro
Va dorim sa aveti un Paste luminat de muzica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu