~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 14 aprilie 2014

Nu ratati CD-ul "SERENADA PENTRU DAN SPATARU"!

FUEGO si "LIBERTATEA"
celebreaza muzica romaneasca
- miercuri, 16 aprilie -

Miercuri, 16 aprilie, cititorii ziarului "Libertatea" vor avea parte de o surpriza din partea lui Fuego, un cadou muzical ce incununeaza primavara, o compilatie a celor mai frumoase refrene din repertoriul lui
Dan Spataru, interpretate magistral, intr-o noua varianta, de Paul Surugiu. 
Albumul
"Serenada pentru Dan Spataru"
reprezintă omagiul adus de Fuego lui Dan Spataru, idolul romanilor in materie de slagar. CD-ul completeaza turneul national sustinut de Paul in cele mai importante orașe ale țării, ce a avut ecouri pozitive, adunand la sala de spectacol mii de oameni care au aplaudat si au cantat impreuna cu cel ce duce stafeta mai departe.
De la "Tarancuta, tarancuta" la "Trecea fanfara militara", pana la "Chitara mea" si "In randul 4", toate isi vor recapata locul in playlisturile voastre, prin vocea lui Fuego. 
"Ma simt implinit sa stiu ca prin turneu, prin acest album, am putut aduce muzica de pe vremuri inapoi, acolo unde ii este locul, in sufletul si in casele romanilor. Nu exista satisfactie mai puternica decat aceea de a sti ca prin numele tau, prin munca ta si prin efortul depus in ani, ai sansa de a inalta un cant vesnic celor ce au urcat candva pe aceeași scena pe care stai si tu astazi. Mai ales atunci cand omagiul ii este închinat lui Dan Spataru, care a trait pe scena, iar cea de pe urma l-a trait.
Odele, rememorarile, cuvintele atent alese, amintirea sunt binevenite oricand atunci cand vrem sa celebram valorile României.
De aceea si in emisiunea mea, in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, pe Favorit TV, sarbatorim in imagini si amintiri numele marcante ce au formulat Romania de astazi. Dar, pe langă ele, cea mai importanta ramane opera. Si cred ca atat eu, cat si voi, ne putem aduce gandul si aprecierea catre Dan Spataru, ascultandu-i si cantandu-i muzica.
Auditie placuta!"
Paul Surugiu - FUEGO
Albumul va putea fi procurat de la toate chioscurile de difuzare a presei din tara, la pachet cu ziarul "Libertatea", partenerul media al acestui proiect.
Fuego nu se opreste aici cu surprizele. In luna mai, acesta va lansa un album mult asteptat, pe muzica maestrului Jolt Kerestely, proaspat premiat la "Premiile Radio Romania 2014", pentru intreaga activitate, ce se intinde pe
mai bine de 50 de ani.
Sursa: "Libertatea" 
14 aprilie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu