~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 11 mai 2014

9 - 20 mai 2014 - Turneul national "TESTAMENT"


FUEGO
- in calitate de
ACTOR SI INTERPRET - 
prezinta
SPECTACOLUL EXTRAORDINAR DE TEATRU, MUZICA SI POEZIE:
"TESTAMENT"


Asociatia Culturala "Alternative Culturale"
il prezinta pe indragitul artist
FUEGO,
intr-o noua ipostaza, diferita de ceea ce a realizat pana in prezent, cea de actor, in spectacolul extraordinar de teatru,
muzica si poezie:
"TESTAMENT".
Paul Surugiu va poposi, in prima etapa a turneului national pe care il porneste cu aceasta piesa, in 11 orase, la care se adauga unul din Basarabia, urmand ca, la sfarsitul lunii mai, sa joace si in alte
metropole importante.
 "Testament"
poate fi descris ca o adevarata lectie de patriotism, un motiv coerent pentru a ne reintoarce la valorile esentiale ale romanilor, prin care intelegem cu adevarat insemnatatea limbii romane, a iubirii, a dragostei de parinti si de tot ce e mai nobil pe aceasta lume.
Concertul il asaza pe Fuego intr-o noua lumina. In cadrul acestui one-man show, el interpretreaza, cu patos, poezii si momente dramatice, precum si parte dintre cele mai frumoase cantece, toate urmand un fir narativ, fiind construite in jurul operei celui care a fost si va fi pentru eternitate
"poetul luminii" - GRIGORE VIERU.
Emotiile vor fi contrastante, trecand cu usurinta, de la zambet si optimism, la visare ori lacrimi. Decorul minimalist, momentele inedite in care Fuego canta in duet cu Grigore Vieru, precum si jocul difuz de lumini si muzica inaltatoare, intesata cu refrene cunoscute ("Ti-am adus un mar", "Casa parinteasca", "Pentru ea", "Mi-e dor de tine, mama!", "Clar de luna"), vor face ca experienta traita cu acest prilej sa fie una completa, celebrand impreuna minunile neamului romanesc, limba dulce, versul de dor si muzica de suflet.
 Regia artistica a spectacolului este semnata de conf. univ. Adriana Pitesteanu, pedagog de teatru de peste 50 de ani, cu roluri memorabile in teatru si film, fauritor de talent si nume importante ale scenei romanesti, precum: Florin Zamfirescu, Olga Delia Mateescu, Emil Hossu, Corina Chiriac si Paul Surugiu, iar costumele sunt create de Doina Levintza si Elena Stoica. 
Premiera acestui spectacol a avut loc in luna octombrie 2013, la Teatrul "Alexandru Davila" din Pitesti, jucandu-se intreaga stagiune cu casa inchisa.
Astfel, la cererea publicului, Fuego va realiza turneul national, pentru a oferi oamenilor un joc intre teatru si muzica, intre poezie si sentimente unice. 
"Va prezint un spectacol special, realizat cu devotament si profesionalism, alaturi de o echipa minunata, in care vreau sa descoperim impreuna arta adevarata, in forma ei pura, fara artificii comerciale.
Arta numita simplu:
Grigore Vieru!
Vom canta impreuna, ne vom aduce aminte de copilarie, vom incerca sa ne iubim mai mult spatiul in care traim, limba, viata si pe noi insine!"
Paul Surugiu - FUEGO
In continuare, va prezentam datele si locatiile in care artistul va poposi, urmand ca orice modificare ulterioara cu privire la data sau ora, sa fie anuntata din timp:

- 9 mai, ora 19.00 - Pitesti - 
Teatrul "Al. Davila" (Sala "Liviu Ciulei")

- 10 mai, ora 19.00 - Campulung Muscel - 
Casa de Cultura a Sindicatelor
(tel. 0746078414)

- 11 mai, ora 19.30 - Roman - 
Casa de Cultura

- 12 mai, ora 19.00 - Balti - 
Teatrul National "Vasile Alecsandri"
(tel. 00373 68 065 457)

- 13 mai, ora 19.00 - Bacau - 
Teatrul "George Bacovia"

- 14 mai, ora 19.00 - Focsani -
Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia"

- 15 mai, ora 19.00 - Adjud - 
Casa de Cultura "Tudor Vornicu"

- 16 mai, ora 19.00 - Barlad - 
Casa de Cultura a Sindicatelor

- 17 mai, ora 19.00 - Galati - 
Teatrul Muzical "Nae Leonard"

- 18 mai, ora 19.30 - Braila - 
Casa de Cultura Municipala

- 19 mai, ora 19.00 - Ploiesti - 
Filarmonica "Paul Constantinescu"

- 20 mai, ora 19.00 - Brasov - 
Filarmonica Brasov (Sala "Patria").

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecarei sali de spectacol.
Partenerii evenimentului sunt: 
"Familia Favorit", "Cotnari", "Lulyon by Proxima Moda", "Libertatea", "Actualitatea muzicala", Editura "Anamarol", Asociatia Culturala "Regal D'Art", "Confluente literare", "Euromusic".
Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 0746774204, sau puteti accesa urmatoarele site-uri: www.fuegofuego.ro, fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com

9 comentarii:

 1. Raluca ne bucuram sa primim aceasta veste.Tu si Paul ne-ati facut o mare surpriza ! Dorim sa fim partasii acestui debut actoricesc !Succes!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place foarte mult... Ai invins, continua! Ai pierdut, continua!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Speranta si puterea de la DUMNEZEU ne duc mai departe...

  RăspundețiȘtergere
 4. Esti un simbol al muzicii romanesti!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa fii sanatos si sa fii alaturi de publicul tau drag! Esti special, Paul!

  RăspundețiȘtergere
 6. ESTI O PERSOANA DEOSEBITA, UN OM MINUNAT, CU SUFLET BLAND SI CALD SI CU VOCE EXTRAORDINARA.

  RăspundețiȘtergere
 7. Radu Teodora5 mai 2014, 23:44

  Felicitări pentru tot ce ai făcut și să mergi în continuare pe drumul tău!

  RăspundețiȘtergere
 8. Gheorghita Anca-Teodora5 mai 2014, 23:45

  Esti un om deosebit pe care il admir si il ascult in fiecare zi prin intermediul Internetului, dar abia astept emisiunea ta de sambata seara ca sa te pot vedea din nou. Faptul ca te-am vazut la spectacolul "Serenada pentru Dan Spataru" de la Brasov si ca am avut placerea sa-ti daruiesc un buchet de trandafiri rosii, in schimb primind un autograf de la tine, mi-a creat o stare sufleteasca deosebit de buna. Sa continui tot asa. Abia astept sa te mai vad la spectacolul din 20 mai de la Brasov.

  RăspundețiȘtergere
 9. Manuela Trifan6 mai 2014, 00:51

  Va multumesc fiindca existati! Sunteti de nota 10!

  RăspundețiȘtergere