~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 12 aprilie 2014

12 aprilie, ORA 20.00 - FUEGO la Favorit TV

"Familia Favorit" - un nou sezon
- Editie speciala de Florii -

"De fiecare data cand incepem sa filmam o emisiune, am bucuria si certitudinea ca cei care pasesc pragul, se vor simti ca intr-o mare familie, ce s-a facut remarcata in timp prin decenta si profesionalism, reusind, sambata de sambata, sa aducem telespectatorii in fata micului ecran.
De saptamana aceasta ne schimbam si ora de difuzare. Incepand de la ora 20.00... o emisiune in care ii sarbatorim pe toti cei care poarta nume de floare!"
Paul Surugiu - FUEGO
 Asadar, sambata, 12 aprilie a.c., de la ora 20.00, timp de doua ore va puteti inveseli si delecta cu o editie de colectie, intr-un nou decor, in care surprizele si premierele vor merge in acelasi ritm cu muzica buna si discutiile captivante.
Ce-i drept, de 6 ani incercam sa venim in fata dumneavoastra cu spectacol, cu un alt tip de show, unul ce pune accentul pe bun simt si valoare, informatii utile despre cei mai iubiti artisti, muzica variata si calitate. Si nu o spunem noi, ci dumneavoastra, dovedindu-ne asta prin audiente si fidelitate. 
In platoul emisiunii vor fi prezenti, pentru a ne incanta si a ne dezvalui o parte a experientelor marcante din viata lor, urmatorii invitati: Silvia Chifiriuc, cu un nou look, un nou stil si un album proaspat, de pe care ne va oferi doua piese in prima auditie, Amadeus, intr-o formula cuceritoare, venite, de asemenea, cu prime auditii si povesti speciale, Alexandru Reva si Sergiu Urs, un duo complet, cu doua voci puternice.

Muzica populara va fi reprezentata de trei soliste de marca, pentru a ne aduce mai aproape autenticitatea si filonul romanesc, dintre cele doua maluri ale Prutului:
Elisabeta Turcu, Maria Stoianov
si Viorica Podgoreanu.
In cadrul rubricii "Cei de maine", stafeta va fi in mainile Adelinei Cretu Neacsu, cea care va duce mai departe, cu brio, prin vocea unica, muzica romaneasca.
"Au fost si vor mai fi" este momentul in care vom omagia, prin imagini si amintiri, pe Maria Tanase.
Ansamblul popular "Giurca" ne va prezenta "Romania din inima ta".
Intr-o forma de zile mari, FUEGO va vorbi despre lansarea albumului "STEAUA MEA", impreuna cu Jolt Kerestely, interpretand si o melodie in premiera - "RUGA SERII", despre noul turneu national "TESTAMENT" si despre adolescenta sa.
Va dorim vizionare placuta si ramaneti alaturi de noi pentru editii incendiare de sarbatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu