~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 11 aprilie 2014

10 aprilie 2014 - FUEGO la Chişinău

FUEGO - invitat special al concertului aniversar
"NOROCUL MEU"
35 de ani de creaţie ai lui
YAN RAIBURG

 Pe 10 aprilie, la Palatul Naţional din Chişinău a avut loc concertul mult aşteptat - 35 de ani de creaţie ai compozitorului, cantautorului şi interpretului Yan Raiburg, cu genericul 
"Norocul meu".
Spectatorii au avut parte de o seară extrem de emoţionantă, unde s-au delectat cu vocile melodioase, atât ale interpreţilor autohtoni, cât şi ale invitaţilor de peste Prut. Concertul a fost organizat la cel mai înalt nivel, cum sunt de obicei concertele realizate de către Busuioc TV.
 În cadrul concertului au ieşit pe scenă colegi de o viaţă ai marelui maestru, care de-a lungul anilor i-au cântat piesele şi în timp i-au devenit şi prieteni. Printre cei care au urcat în scenă au fost aşa artişti ca: Ion Suruceanu, Olga Ciolacu, Veaceslav Busuioc, Vitalie Dani, Laurenţiu Popescu, Ady,
duetul Retro şi alţii.
Invitaţii speciali ai serii au fost interpreţii de peste Prut:
Silvia Chifiriuc şi Fuego.
Prezentatorii evenimentului au fost Ady şi Rusalina Rusu, care s-au potrivit de minune şi s-au completat reciproc pe scenă.
 Evenimentul a durat 4 ore, dar se pare că tot nu a fost suficient pentru ca să cuprindă toate piesele minunate pe care le-a creat Yan Raiburg de-a lungul carierei sale. Din acest motiv au fost selectate şlagărele cele mai îndrăgite de către public, iar pe lîngă ele au răsunat şi câteva melodii noi.
Un concert de zile mari, dedicat unui artist de excepţie, cu care mica noastră ţărişoară se poate mândri.
Îi dorim lui Yan Raiburg multe realizări frumoase în continuare şi încă cel puţin alţi 35 de ani de creaţie!!!
Sursa: Busuioc TV
11 aprilie 2014

Un comentariu: