~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 24 martie 2014

FUEGO - spectacol omagial la Iasi

"Serenada pentru Dan Spataru"
la Casa Studentilor

"Indiferent de cat de mult s-ar dezvolta lumea, muzica, genurile si artistii, pentru a evolua si pentru a descoperi ce inseamna parcurs si succes, este important sa cunosti activitatea celor care au reprezentat idoli pentru o generatie, sa-i pretuiesti si sa le acorzi locul meritat in istorie. In cazul nostru, Dan Spataru a fost, este si va fi idol pentru Romania!
Dan Spataru a fost in sine, un spectacol, emanand decenta, verticalitate, perseverenta, reusind astfel, cu timbrul sau inconfundabil, sa creeze un anumit tip de folclor urban, de piese care se canta oricum, peste tot, de oricine, la orice ora. Asta dovedeste ca muzica sa e vie, ca spiritul sau e prezent, ca versurile, fanfara, tarancuta, drumurile sunt printre noi.
Personal, cred ca nimeni nu ar putea egala vreodata la capitolul pretuire locul pe care Dan Spataru il are in memoria si existenta mea, asta pentru ca am crescut cu imaginea sa, am copilarit pe-acele acorduri si-am ajuns astazi, in acest punct, luandu-l
drept exemplu."
Paul Surugiu - FUEGO
La Iasi, concertul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, marti, 25 martie 2014, incepand cu ora 19:00. Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 0746774204.
martie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu