~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 1 aprilie 2014

FUEGO --- "Serenadă pentru Dan Spătaru"

Fuego, aplaudat minute în şir în turneul omagial dedicat lui
Dan Spătaru 

 Fuego nu se dezminte!
Umple sălile de spectacole şi este aplaudat minute în şir în turneul omagial dedicat lui Dan Spătaru. Faptul că Fuego este iubit şi apreciat nu mai reprezintă de mult timp un fapt extraordinar pentru nimeni.
 Nici în cadrul turneului său dedicat lui Dan Spătaru, cu care străbate ţara, nu se dezminte. Are săli pline, spectacolele se joacă cu casa închisă, iar admiratorii ce vin să-l vadă, cântă împreună cu el cele mai frumoase refrene ale muzicii româneşti, şlagărele de aur ale artistului Dan Spătaru.
 Surprinzător este că Fuego şi-a propus, prin aceste concerte, să readucă respectul faţă de artişti în rândul publicului, aplaudându-şi colegii şi cântând pentru ei, fapt rar întâlnit în muzica actuală.
 Şi cum este printre campionii popularităţii de la noi, Fuego face ce face şi mai înregistrează câte un succes de scenă.
 În toate spectacolele de până acum, publicul i-a confirmat omagiul şi în final se ridică în picioare pentru a cânta împreună cu el şi pentru a-l aplauda aşa cum doar pe Dan Spătaru l-au mai aplaudat românii, cu admiraţie şi bucurie sinceră.
 Nici surprizele nu se lasă aşteptate pentru artist. Acesta primeşte de la admiratorii săi înfocaţi cadouri inedite şi multe flori, căci, spre bucuria sa, publicul meloman este diversificat ca şi vârstă.
 "Mă bucur să văd că oamenii mai ascultă muzica de altadată, că o îndrăgesc şi că, admirativ, conştientizează că pentru a fi în prezent şi a merge către viitor, trebuie să-şi amintească de trecut.
E o onoare pentru mine să ştiu că oamenii îşi răpesc din timpul preţios câteva ore şi participă la concertele mele.
Dintre toate minunile lăsate în lumea asta mare, muzica e cea fără de care nu aș putea concepe universul meu. Muzica este cea care m-a ales să-i fiu slujitor, să-i urmez calea. Şi când văd că această cale m-a adus pe scenă, în faţa unor priviri care iradiază de bucurie, nu mă pot declara decât... împlinit!",
a mărturisit artistul.
 Turneul "Serenadă pentru Dan Spătaru" a avut loc în importante oraşe ale ţării, poposind în Moldova la Bacău, Piatra Neamţ, Adjud şi Bârlad, Braşov şi Câmpulung Muscel. În această seară, artistul a susținut ultimul concert din cadrul
acestui turneu.
Şi cum Fuego nu obişnuieşte să se odihnească prea mult, după turneu el va lansa împreună cu marele compozitor Jolt Kerestely un album eveniment, aşteptat de mulţi ani. Totodată, artistul îşi va surprinde fanii în vara aceasta, cu un proiect unplugged. (A consemnat Rodica Elena Lupu.)
Tatiana Solomon
Sursa: "Click"
31 martie 2014

4 comentarii:

 1. Florin Toderus2 aprilie 2014, 01:12

  Ascultam muzica dumneavoastra, deoarece sunt cele mai frumoase piese, cu cele mai minunate versuri.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu va multumesc pt spectacolul extraordinar de la Brasov inchinat Regelui aplauzelor!

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul, iti multumesc ca existi si imi faci viata mai frumoasa ascultandu-ti cantecele!

  RăspundețiȘtergere
 4. Constanta Nicola2 aprilie 2014, 01:14

  Esti artistul preferat, iubit. Muzica ta ma face fericita, prezenta ta la emisiuni tv ma tine in fata televizorului.
  Multumesc pentru toate cuvintele frumoase!

  RăspundețiȘtergere