~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 16 martie 2014

Fuego, aplaudat minute în șir...

... într-un concert de zile mari,
la Chişinău

Fuego a marcat un nou succes în palmaresul său. De această dată la Chişinău, acolo unde a susținut un concert de cinci stele, aşa cum l-a denumit presa locală, care a fost jucat cu casa închisă, biletele epuizându-se cu câteva săptămâni înainte.
Publicul basarabean a fost la picioarele lui Fuego, acesta oferind un show spectaculos, cu o desfăşurare de forţă impresionantă.
Balet profesionist, lumini, efecte, trupă de instrumentişi profesionişti - "ANGRY LIVE BAND", care au cântat împreună cu el, live, timp de două ore, cele mai iubite piese - toate la un loc au făcut ca evenimentul să fie unul de neuitat pentru basarabeni.
Este ştiut că la Chişinău, Fuego are un succes de invidiat, dar de această dată spectatorii şi fanii săi deopotrivă, l-au onorat cu braţe de flori şi minute în şir în care l-au aplaudat la scenă deschisă.
Desigur, surprizele oferite de artist nu au fost puţine. El a venit cu premiere muzicale, realizate în colaborare cu cei mai importanţi compozitori basarabeni, momente de dans şi culoare, refrenele sale de debut interpretate într-o variantă modernă, precum şi apariţia pe scenă a Orchestrei Prezidenţiale, formată din 50 de solişti ce au umplut scena cu acordurile lor. Aceeaşi fanfară a acordat onorurile, în urmă cu doi ani, chiar de ziua lui Paul Surugiu, atunci când a primit titlul de "Artist al Poporului Republicii Moldova".
Scenografia a fost una spectaculoasă, fiind semnată de unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi artişti plastici ai momentului, scenograful Iurie Matei, iar vestimentaţiile au fost asigurate, ca de fiecare dată, de cea care îl îmbracă pe Fuego pe scenă, de mai bine de doi ani, doamna modei româneşti, Doina Levintza.
"Nu am cuvinte să descriu ce simţi pe scenă, în faţa publicului basarabean, care te copleşeşte încă de la primele acorduri. Ştiu doar că îi pot mulţumi pentru dragostea necondiţionată, prin muzica mea, prin felul în care îmi pun o parte din suflet în cântece, atunci când mă prezint în faţa lor.",
a declarat Fuego pentru "Click".
Fuego va porni săptămâna viitoare într-un turneu naţional ce promite a fi
la fel de spectaculos -
"SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU",
în cadrul căruia îl va omagia pe marele artist, precum şi muzica românească, va lansa un LP şi va aduce mai aproape parfumul şlagărelor de altădată. Turneul va debuta pe 21 martie la Ploieşti, va străbate ţara prin 11 oraşe şi se va încheia la Câmpulung Muscel, pe 31 martie.
Tatiana Solomon
Sursa: "Click"
16 martie 2014

16 comentarii:

 1. Constanta Nicola16 martie 2014, 21:28

  ESTE CEL MAI IUBIT, MERITA ASTA! E DEOSEBIT!

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi plac mult cantecele tale, Fuego! Putini cantareti asa sensibili, plini de viata si iubitori! Felicitari si bafta in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 3. Te ador, esti atat de nobil prin cantec si personalitate...
  Pacat ca acum, in acest turneu, nu sustii concert si la Bucuresti.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gheorghita Anca-Teodora16 martie 2014, 21:33

  Paul, prin cantecele tale simt cu adevarat iubirea...

  RăspundețiȘtergere
 5. Loredana Ana Ene16 martie 2014, 21:34

  Succes in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 6. Esti superb si inzestrat cu frumusete si voce. Sa fii binecuvantat!

  RăspundețiȘtergere
 7. Alexandra Carabut16 martie 2014, 21:38

  Eram in sala, a fost un spectacol de neuitat...

  RăspundețiȘtergere
 8. D-na Alexandra, suntem convinsi ca orice spectacol sustinut de Paul la Chisinau, este o adevarata sarbatoare si nu indraznim sa va contrazicem nicio secunda. Cu siguranta acum, sufletul dvs. este mult mai bogat, dupa ce ati fost prezenta acolo, in sala Palatului National. La cat mai multe astfel de intalniri muzicale, va dorim!

  RăspundețiȘtergere
 9. Monica-Ana Cumelschi16 martie 2014, 21:40

  Superb! Chiar merita vazut un spectacol sustinut de Paul la Chisinau, nu se compara cu niciunul din tara... Sper ca data viitoare sa fiu si eu acolo printre spectatori...

  RăspundețiȘtergere
 10. Monica-Ana , iti doresc sa ti se implineasca visul!

  RăspundețiȘtergere
 11. Ne bucuram pt. dvs., doamna Alexandra. Nu aveti idee ce mult ne dorim si noi sa fim langa Paul la Chisinau, stim ca acolo spectacolele lui sunt feerice, deoarece acolo, publicul stie sa aprecieze valoarea. Si romanii il iubesc mult, dar cred ca sunt mai inchisi in a arata iubirea si respectul.

  RăspundețiȘtergere
 12. Anchescu Ioana16 martie 2014, 21:43

  Frumoasa pagina! Eu ma incarc de energie. Felicitari si o seara frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 13. Multumim, Ioana ! Ne bucuram sa te intalnim aici, zi de zi. Atat pe tine, cat si pe toti ceilalti prieteni dragi ai nostri si ai melodiilor interpretate de catre Fuego. Ne bucuram ca pagina noastra va aduce bucurie, va incalzeste sufletele si va face sa visati frumos.

  RăspundețiȘtergere
 14. Angelica Sonet16 martie 2014, 21:44

  La nesfarsit l-as asculta si nu m-as plictisi de vocea lui si melodiile pe care le canta si ne incanta auzul.

  RăspundețiȘtergere
 15. D-na Angelica , cred ca fiecare dintre cei de aici este de acord cu dvs.

  RăspundețiȘtergere