~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 13 martie 2014

FUEGO - aparitii de colectie

FUEGO - aparitii televizate

Pentru Fuego, luna martie este una plina de proiecte ample in studio, aparitii televizate, turneu national, concert extraordinar la Chisinau, toate dedicate publicului sau.
Iata programul urmatoarelor intalniri cu indragitul artist:

--- vineri, 14 martie, ora 20.15, Etno TV - "Seara buna, dragi romani!"  - Paul Surugiu va fi alaturi de mai tinerii sai colegi, incurajandu-i la inceput de drum. Reluarea emisiunii va fi difuzata pe 15 martie, incepand cu ora 22.00.

--- vineri, 14 martie, ora 21.00 - Antena Stars - "Agentul VIP" - Fuego va fi invitatul lui Cristi Brancu, impreuna cu Sida Spataru, pentru a vorbi despre maestrul Dan Spataru, despre ce a insemnat acesta in muzica romaneasca, precum si despre turneul ulterior si proiectele senzationale ale primaverii.

--- vineri, 14 martie, ora 22.00 - Etno TV - reluarea emisiunii "D'ale lui Varu'", in cadrul careia Fuego a intrat in jocul de-a actoria propus de organizatori, oferind un real spectacol de improvizatie profesionista.

--- vineri, 4 aprilie, ora 16.00 - Pro TV - "Idoli la Maruta" - Fuego va fi celebrat, onorat fiind cu statutul de
"idol al vremii". Imagini spectaculoase de la lansarea sa si pana astazi, proiectele sale de-a lungul timpului, surprize inedite si duete asa cum nu va imaginati, vor face ca ora dedicata valorilor Romaniei sa treaca pe nerasuflate.
Pe 21 martie, Fuego pleaca la drum prin tara, in 10 orase, cu turneul
"Serenada pentru Dan Spataru",
unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, ce promite a fi atat un omagiu adus muzicii de ieri, cat si evolutiei noastre.
"Aparitiile mele au fost intotdeauna atunci cand am simtit ca prin prezenta intr-o emisiune pot transmite ceva publicului meu. Iata ca aceasta luna ma aduce in fata voastra, altfel de cum v-ati obisnuit poate.
Stiu sigur ca prin mine, prin muzica mea si prin parfumul slagarelor de altadata, primavara va fi pentru voi, mai inaltatoare. Caci ea daruieste un alt vesmant lumii.
Ar fi greu ca cineva sau ceva sa egaleze numarul de recorduri si trairi pe care le-am capatat pe parcursul turneelor desfasurate in acest anotimp, in care ma reintregesc cu ecourile-i specifice, intr-o simfonie a simtirii si a renasterii eterne."
Paul Surugiu – FUEGO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu