~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 5 martie 2014

FUEGO - aparitii de colectie

FUEGO - aparitii televizate

Pentru Fuego, luna martie este una plina. De la proiecte ample in studio, pana la aparitii televizate, turneu ori concert extraordinar la Chisinau, toate sunt dedicate publicului sau. Si cum nu este o prezenta comuna ori frecventa pe posturile de televiziune, aparitiile sale rimeaza intotdeauna cu spectacol, decenta, muzica de
calitate si esenta.
Duminica, 9 martie, la Etno TV, de la ora 16.00, improvizatia va face casa buna cu muzica de calitate, la emisiunea
"D’ale lui Varu'",
moderata de Varu' Sandel. Fuego a intrat in jocul de-a actoria propus de organizatori, iar rezultatul a fost unul demn de spectacolele de improvizatie profesioniste. Alaturi de el vor mai fi si Mioara Velicu, Robert Tarnaveanu si Angela Rusu. Artistul va oferi in dar si cadouri muzicale, cateva dintre cele mai indragite cantece ale sale. Reluarea emisiunii va fi pe 14 martie,
de la ora 22.00.
Tot pe 14 martie, tot la Etno TV, de la ora 20.15, Paul Surugiu va fi alaturi de mai tinerii sai colegi, incurajandu-i la inceput de drum, in cadrul emisiunii
"Seara buna, dragi romani!".
Reluarea emisiunii va fi difuzata pe 15 martie, incepand cu ora 22.00.
De asemenea, pe 14 martie, Cristian Brancu il va avea invitat pe Fuego
in platoul emisiunii
"Agentul VIP",
de la ora 21.00, acolo unde artistul va fi prezent impreuna cu Sida Spataru, vorbind despre maestrul Dan Spataru, despre ce a insemnat acesta in muzica romaneasca, precum si despre turneul ulterior si proiectele senzationale ale primaverii.
Pe 11 martie, Fuego va sustine un concert extraordinar la Chisinau, la
Palatul National "Nicolae Sulac":
"A mai trecut un an",
iar pe 21 martie pleaca la drum prin tara, in 10 orase, cu turneul
"Serenada pentru Dan Spataru",
unul dintre cele mai asteptate evenimente ale primaverii, ce promite a fi atat un omagiu adus muzicii de ieri, cat si evolutiei noastre.
"Aparitiile mele au fost intotdeauna atunci cand am simtit ca prin prezenta intr-o emisiune pot transmite ceva publicului meu. Iata ca aceasta luna ma aduce in fata voastra, altfel de cum v-ati obisnuit poate.
Stiu sigur ca prin mine, prin muzica mea si prin parfumul slagarelor de altadata, primavara va fi pentru voi, mai inaltatoare. Caci ea daruieste un alt vesmant lumii.
Ar fi greu ca cineva sau ceva sa egaleze numarul de recorduri si trairi pe care le-am capatat pe parcursul turneelor desfasurate in acest anotimp, in care ma reintregesc cu ecourile-i specifice, intr-o simfonie a simtirii si a renasterii eterne."
Paul Surugiu – FUEGO
Pe 4 aprilie, in cadrul emisiunii
"Idoli la Maruta",
la PRO TV, incepand cu ora 16.00, Fuego va fi celebrat, onorat fiind cu statutul de
"idol al vremii".
Imagini spectaculoase de la lansarea sa si pana astazi, proiectele sale de-a lungul timpului, surprize inedite si duete asa cum nu va imaginati, vor face ca ora dedicata valorilor Romaniei sa treaca pe nerasuflate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu