~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 22 martie 2014

FUEGO aduce muzica lui Dan Spătaru la Galaţi

"Serenadă pentru Dan Spătaru"
la "Nae Leonard"

Turneul omagial naţional
"Serenadă pentru Dan Spătaru"
ajunge pe data de 23 martie şi la Galaţi.
Fuego este artistul care readuce în faţa publicului piesele unuia dintre cei mai mari cântăreţi, Dan Spătaru.
Spectacolul omagial care a început la Ploieşti şi se va încheia pe data de 31 martie la Câmpulung Muscel, îl va avea în centrul atenţiei pe inegalabilul Dan Spătaru, într-o prezentare inedită.
Fuego a pregătit numeroase surprize, momente inedite, un LP dedicat maestrului, un joc între teatru şi interpretare.
"Dan Spătaru a fost în sine, un spectacol, emanând decenţă, verticalitate, perseverenţă, reuşind astfel, cu timbrul său inconfundabil, să creeze un anumit tip de folclor urban, de piese care se cântă oricum, peste tot, de oricine, la orice oră. Asta dovedeşte că muzica sa e vie, că spiritul său e prezent, că versurile, fanfara, ţărăncuţa, drumurile sunt printre noi.
Personal, cred că nimeni nu ar putea egala vreodată la capitolul preţuire, locul pe care Dan Spătaru îl are în memoria şi existenţa mea, asta pentru că am crescut cu imaginea sa, am copilărit pe-acele acorduri şi-am ajuns astăzi, în acest punct, luându-l drept exemplu.",
spune Fuego, pe site-ul personal.
La Galaţi, spectacolul are loc pe data de 23 martie, cu începere de la ora 19.00, la Teatrul Muzical "Nae Leonard".
Aurelia Bogatu
Sursa: PresaGalati.ro
19 martie 2014

3 comentarii:

  1. Parfum de poveste... Poveste nerostita suficient pe scena Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galati, despre Dan Spataru, maestrul care a plecat la stele dupa ce a avut AICI ultima reprezentatie. La Galati cortina a cazut pentru ultima data pentru maestru. Astazi, dupa ani, Fuego preia ideea unui turneu omagial Dan Spataru, iar publicul dornic sa continue povestea, a umplut salile de spectacol. Maestrul poate fi multumit, acolo sus, intre stele, caci Fuego reinterpreteaza cu genialitate refrenele sale. Vis implinit si pentru sotia artistului, prezenta alaturi de Fuego in turneu. Romanism... patriotism... iubire pentru arta adevarata... Simtim, ne bucuram, nu uitam...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ieri, in Galati, a fost un spectacol extraordinar! Paul, ca de fiecare data, a fost la inaltime si cand spun ca Paul este Cel mai iubit dintre pamanteni, nu gresesc cu nimic. Ca de fiecare data, a dat foarte multe autografe, a facut poze cu fanii si nu s-a simtit ca este obosit, cu toate ca a fost destul de greu sa canti live 2 ore. Bravo lui, este un artist complet!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un spectacol extraordinar! Felicitari, Paul! Tine-o tot asa! Bravo!

    RăspundețiȘtergere