~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 15 martie 2014

14 martie 2014 - FUEGO la Antena Stars

FUEGO - invitat al
"Agentului VIP"

Vineri, 14 martie a.c., alaturi de
d-na Sida Spataru, FUEGO a fost prezent in platoul emisiunii
"Agentul VIP",
moderata de Cristi Brancu si transmisa de postul Antena Stars, in cadrul unei editii de colectie, care a avut in prim-plan omagierea regretatului interpret Dan Spataru.
S-au depanat amintiri legate de acesta, s-a discutat despre personalitatea sa, despre locul pe care maestrul si repertoriul sau valoros il ocupa in peisajul muzicii autohtone.
Fuego a oferit detalii despre turneul national omagial dedicat lui Dan Spataru, pe care-l va sustine in 11 dintre cele mai importante orase ale tarii, in perioada 21 - 31 martie a.c., dar si despre viitoarele proiecte pe care le are in vedere pentru acest an.
De-a lungul celor aproape doua ore pe care le-a petrecut in studioul "Agentului VIP", Fuego a interpretat doua dintre melodiile preluate din repertoriul lui Dan Spataru -
"Serenada mea",
"Nu m-am gandit la despartire",
precum si compozitia
Eugeniei Andries Carabut - "Iubire".

Un comentariu:

  1. Nina Chiticaru15 martie 2014, 17:21

    Nu avem si nici nu cred ca se va mai naste un artist care sa merite asa cum merita Fuego sa duca mai departe repertoriul marilor nostri artisti! El transmite caldura, stare de bine, prin vocea lui calda si chipul de copil! Bravo, Fuego!

    RăspundețiȘtergere