~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 19 februarie 2014

In ipostaza de actor, FUEGO umple salile de teatru


Cum a reusit FUEGO sa aiba doua spectacole cu casa inchisa, in mai putin de doua zile

Atunci cand popularitatea si aprecierea publicului reusesc sa te ridice acolo unde ti-ai propus, se pare ca scopul actului tau artistic a fost realizat. Iata ca nu doar in cazul artistilor internationali putem vorbi despre recorduri de vanzari. La scara mai mica, pastrand proportiile, FUEGO a reusit o astfel de performanta notabila.
Putand fi urmarit intr-o noua ipostaza, o surpriza pentru toti cei care ii indragesc muzica si activitatea, cea de actor la Teatrul "Al. Davila" din Pitesti, Fuego a umplut in trei zile, doua sali de spectacol, iar numarul celor ce vor sa-l urmareasca creste in continuare.
Programandu-si reprezentatia piesei "Testament" pe 27 februarie 2014, de la ora 19.00, artistul, surprins, s-a vazut nevoit sa joace inca o data spectacolul, datorita cererii imense. Astfel ca, impreuna cu reprezentantii teatrului, a programat o noua infatisare in fata iubitorilor de teatru, in aceeasi zi, de la ora 17.00. Doar ca nimeni nu se astepta ca in mai putin de doua zile, si biletele acestea sa fie epuizate. Asadar, artistul va juca doua spectacole sold-out.
 Pentru cei care raman surprinsi sa auda ca Fuego, vesnicul colindator, artistul romantic, joaca si teatru, este important de stiut ca artistul este absolvent de teatru, fiind discipolul Adrianei Pitesteanu, pedagog de teatru, cea care i-a format si pe Emil Hossu, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu sau Corina Chiriac si care s-a ocupat acum de regia artistica a spectacolului "TESTAMENT".
Piesa de teatru "TESTAMENT", ce a avut premiera in luna octombrie a anului trecut, reprezinta o combinatie intre muzica si interpretare dramatica, cu personaj unic, o lectie despre ce inseamna sa fii om, sa ai valori si tinte precise, sa razi, sa plangi si sa iubesti in acelasi timp, cu o
intensitate maxima.
Pentru Fuego este o bucurie, o imensa satisfactie sa stie ca reuseste, prin notorietatea sa, sa aduca oamenii
la sala de teatru.
 "Ma simt coplesit! Fara doar si poate, atunci cand am acceptat propunerea teatrului al carui angajat sunt de aproape 15 ani, nu m-am gandit decat ca oamenii au nevoie de teatru, in lumea nebuna in care traim. De acolo pana la a vinde la propriu atatea bilete, jucand de doua ori intr-o zi, avand atata cerere, e cale lunga.
Ma bucur sa stiu ca prin mine, oamenii au acces la teatru, la arta pe care le-o prezint.
Pe scena ma simt cu adevarat eu. Aici ma exprim, traiesc, iubesc, sufar, imi infrang temerile si, cel mai important, stiu ca pot darui din bucuria mea,
prin pasiune, si altora!",
a declarat Fuego, pentru "Libertatea".
Acesta nu este singurul proiect grandios al artistului. Momentan se pregateste intens pentru turneul national dedicat lui Dan Spataru, ce va poposi, incepand din 21 martie, in 10 orase importante ale tarii, pentru albumul ce va fi lansat cu aceasta ocazie si pentru concertul sau anual de la Chisinau, de pe 11 martie.
Sursa: "Libertatea" 
18 februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu