~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 9 martie 2014

FUEGO --- "A mai trecut un an"

FUEGO – Concert de cinci stele la Chisinau

 Publicul basarabean iubeste muzica de calitate, melodiile romantice si artistii romani, cei care, de-a lungul timpului, i-au aratat pretuire printr-o prezentare ireprosabila.
Unul dintre acestia este FUEGO, un rasfatat al spectatorilor moldoveni, unul dintre putinii care duc mai departe constiinta de limba, tara, neam, prin creatiile lui Grigore Vieru, ori prin piesele insufletite cu dragoste.
 Succesul lui Fuego in Basarabia s-a construit treptat. Oamenii l-au indragit pentru naturaletea sa, pentru sinceritatea afisata pe scena, pentru emotia transmisa si glasul puternic, adeseori duios si melodios pe acele piese ce ajung imediat la suflet.
Au trecut 12 ani de cand Paul Surugiu umple pana la refuz salile in Republica Moldova, iar asta se cuvine a fi celebrat printr-un concert de zile mari, pe
11 martie 2014, la Palatul National
"Nicolae Sulac" din Chisinau.
Asadar, artistul le da intalnire tuturor celor care il indragesc, la un singur cantec format din cele mai frumoase piese ale sale, o istorie a dragostei dedicata primaverii, femeilor si tuturor celor ce cred si iubesc cu pasiune.
"A MAI TRECUT UN AN"
este titlul spectacolului in care Fuego va interpreta live, timp de doua ore, slagarele sale, mai noi sau mai vechi, premiere ori piese cunoscute si iubite de toti romanii.
Alaturi de el, pe scena va fi trupa "ANGRY LIVE BAND", o echipa de profesionisti, premiati la concursuri nationale si internationale.
Dupa ce in 2012 artistul a sarbatorit 10 ani de cantec pe scenele basarabene, acum vine cu un omagiu inchinat publicului sau, asa cum afirma in nenumarate randuri... "cel pentru care traieste, canta si iubeste".


"A MAI TRECUT UN AN
de cand nu ne-am vazut!
Intotdeauna sunt emotionat, onorat cand cant pe scena pe care au pasit cele mai mari nume ale Basarabiei si ale lumii. Va promit un spectacol sarbatoare, cu cele mai importante cantece ale carierei mele, un eveniment destinat femeilor, indragostitilor, primaverii si dragostei.
Va astept asadar, pe toti cei care doriti sa pretuim iubirea impreuna, la Chisinau. Fie ca sunteti din Romania sau din Basarabia, muzica ne va uni intr-un singur glas in martie, luna primaverilor vesnice si a povestilor frumoase!"
Paul Surugiu - FUEGO
Spectacolul promite a fi un adevarat show de culoare, emotie, muzica live, dans si parfum de sarbatoare.
 Conform precizarilor artistului, fiecare moment vine cu o poveste. Luminile, partile coregrafice, felul in care va fi aranjata scena, toate vor construi un eveniment de zile mari, din care nu putea sa lipseasca si un colaj din cele mai reprezentative si iubite piese ale marelui Dan Spataru, cel caruia Fuego ii dedica un intreg turneu in Romania, in luna martie.
Persoanele din Romania care doresc sa participe la concert, isi pot procura biletele sunand la casa de bilete a Palatului National din Chisinau, numar de telefon:
0040 2221 3544.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu