~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 4 februarie 2014

Fuego îl omagiază pe Dan Spătaru

"SERENADĂ PENTRU
DAN SPĂTARU"

La ediţia din toamna anului trecut a Festivalului internaţional de muzică uşoară "Dan Spătaru", în cadrul recitalului său extraordinar (a fost o culme a evenimentului, în acompaniamentul orchestrei conduse de Ionel Tudor), Fuego a făcut o promisiune înainte de a cînta o melodie lansată de Dan Spătaru, "Serenada mea", şi anume că va întreprinde un turneu omagial închinat regretatului interpret, cu încuviinţarea văduvei artistului.
Poate mulţi au considerat-o o promisiune deşartă, căci cîte nu spun oamenii sub imperiul emoţiei?
Dar nu şi Fuego, un muzician riguros şi serios, care sîntem convinşi că avea în minte, în acel moment, scenariul viitorului spectacol.
De curînd, Cătălin Măruţă a consacrat două ediţii ale popularei sale emisiuni de la ProTV, memoriei lui Spătaru, demarînd chiar o iniţiativă care s-ar putea finaliza cu atribuirea numelui celui care a lansat "Măicuţa mea" sau "Fanfara militară", unei străzi din Bucureşti.
La aceste emisiuni, Sida Spătaru s-a reîntîlnit cu Fuego, acesta din urmă anunţînd datele turneului
"Serenadă pentru Dan Spătaru",
care va avea loc în luna martie, deocamdată în oraşe din estul ţării, dar sîntem siguri că succesul concertului va face ca el să fie programat în toată ţara şi, cu siguranţă, şi la Chişinău.
Fuego, vedeta de mare popularitate de azi, face un gest de mare nobleţe, cu o reverenţă, faţă de cel de la care a preluat reţeta infailibilă a succesului...
Octavian URSULESCU
Sursa: "Ultima oră"

2 comentarii:

  1. Si noi facem aceeasi reverență in fata acestor nume care reprezinta promisiunea unor seri de martie magice.

    RăspundețiȘtergere