~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 23 februarie 2014

EXCLUSIV!

Jolt Kerestely:
"FUEGO este un artist de succes..."

Intr-un interviu acordat pentru "DC News", compozitorul Jolt Kerestely afirma despre Paul Surugiu ca este un artist de succes, in ciuda faptului ca a ales sa includa in repertoriul sau melodii care nu se incadreaza strict in tendintele actuale de pe piata muzicala romaneasca. 
 Compozitorul considera ca Fuego este, uneori, tinta ironiilor, din cauza succesului sau, la care multi aspira, dar pe care, trebuie sa recunoastem... foarte putini reusesc sa-l si atinga in prezent.
"El este foarte sincer, desi are foarte multi dusmani, pentru ca are succes. Fuego este un interpret liric. Este o mare diferenta intre ceea ce face el si restul tineretului.
Trebuie judecat dupa ce face, dupa succesul lui. Este popular, comunica cu sala, este chemat peste tot. Umple singur o sala intreaga, face turnee in intreaga tara, peste tot sunt salile pline, lumea se calca in picioare sa-l asculte.
Chiar acum pregatesc un album pentru el, care va contine 16 piese superbe si pe care il vom lansa in luna mai. Sper ca si acest nou album sa aiba un mare succes.",
a declarat maestrul Kerestely, pentru
 23 februarie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu