~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 20 februarie 2014

21 februarie 2014 - FUEGO la PRO TV

FUEGO - invitatul special al lui HORIA BRENCIU, numai
"La Maruta"

Muzica nu are limite si, fara doar si poate, ea realizeaza, fara sa ne dam seama, prietenii, vorbind despre noi, despre ce suntem si cum suntem. Pe asta mizeaza si duetul inedit dintre doi mari artisti ai Romaniei, care joaca cu casa inchisa, au doua turnee nationale pe an, iar in primavara au doua concerte spectaculoase - unul il omagiaza pe Dan Spataru si cantecul de-altadata, in 10 orase importante ale tarii, pornind pe 21 martie, iar celalalt celebreaza muzica romaneasca si cea internationala,
la Romexpo.
Astfel, FUEGO, artistul romantic, impreuna cu juratul de la "Vocea Romaniei", Horia Brenciu, vor canta si incanta publicul telespectator, vineri, 21 februarie, incepand cu ora 16.00, pe PRO TV, in cadrul emisiunii
"Idoli la Maruta",
moderata de Catalin Maruta.
Cei doi vor face un duet muzical, o poveste cu doua dintre cele mai frumoase si cunoscute piese ale lor, aratand astfel, ca intre ei exista doar o competitie pozitiva, prietenie, spirit de fair-play si o relatie de colegialitate specifica unor mari artisti.
 Alaturi de Paul Surugiu, care este invitatul special al lui Horia Brenciu, in emisiune vor mai canta, in duet cu el, Mihai Constantinescu si Corina Chiriac.
"Veti avea parte de o surpriza! Impreuna cu orchestra de profesionisti ai lui Horia, am pregatit un moment unic, un duel muzical al celor mai populare si de succes
cantece ale noastre.
Am acceptat cu drag invitatia lui Horia Brenciu, pentru ca il consider un artist devotat, profesionist, asemeni mie, care face totul cu pasiune si daruire si pentru care muzica si publicul inseamna totul.
Sunt bucuros sa stiu ca, pe posturile de televiziune romanesti, avem astfel de emisiuni, care celebreaza muzica si artistii romani. Il felicit pe Maruta si va dau tuturor intalnire, in premiera, intr-o editie de colectie cu totul si cu totul speciala, la inceputul lunii aprilie, la "Idoli la Maruta", acolo unde voi fi invitat principal si unde vom celebra muzica adevarata."
Paul Surugiu - FUEGO
 Urmariti, asadar, un spectacol de o ora in care vom asculta muzica de calitate, live, alaturi de cateva dintre cele mai importante figuri ale muzicii romanesti, maine, pe PRO TV, de la ora 16.00!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu