~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 1 ianuarie 2014

FUEGO - urări de Anul Nou


"România să ne trăiască, în cântec, în linişte şi în împăcare în Noul An.
De obicei, în aceste momente, noianul de urări comerciale năpădeşte fiecare persoană. De la bunătate la sănătate, la noroc, pace şi mulţi bani, toate se urează, cu surle şi trâmbiţe. Vi le doresc si eu, pe toate, înzecit. În schimb, mi-aş dori ca anul ce vine să ne aducă în case mai multă omenie, mai multă nevoie de artă adevărată, mai multă grijă pentru sufletul nostru şi pentru această parte nevăzută, cea care ne transformă pe toţi, oricât am încerca să evităm, în OAMENI.
Să lăsăm emoţiile să-şi spună cuvântul, să preţuim neamul românesc şi minunile pe care acest tărâm le-a pregătit special parcă pentru noi, iar muzica românească să ne fie în continuare, coloana sonoră pentru toate episoadele vieţii.
Fie că vor fi greutăţi, griji, probleme, lipsuri, situaţii fără scăpare ori slăbiciuni, am sentimentul că în anul acesta, veţi trece mai uşor peste toate, dacă dobândiţi puţină răbdare. Asta vă mai doresc: răbdare. Răbdare în a-i asculta pe cei de lângă voi...
Personal, anul ce vine îmi va aduce zambetele şi bucuria publicului meu drag, care mi-a fost alături şi în cel trecut şi căruia îi mulţumesc fără a sta vreo clipă pe gânduri. Şi am certitudinea că în 2014, vom acorda o importanţă mai puternică simbolurilor neamului românesc, artei, muzicii, găsind resursele pentru a fi oameni din aceste valori.
Îmi doresc să vă primească 2014 în cel mai pur stil românesc, cu pâine şi sare, cu urări tradiţionale şi cu lecţii de iubire pentru ţara aceasta minunată, exact aşa cum vă aştept şi eu în anul următor, la teatru, pentru a redescoperi ce înseamnă să fii român, la spectacolul omagial dedicat lui Grigore Vieru - "Testament", la Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti.
Căci, până la urmă, dintre toate bogăţiile lumii, tot cu o pâine şi un dram de sare ne încălzim sufletul, inima românească, pe care vreau să o păstraţi vie, trainică şi viguroasă, primind în ea şi o fărâmă din cântecul meu.
La mulţi ani, românii mei frumoşi!
Să ne fie România aproape!"
Paul Surugiu - Fuego

6 comentarii:

 1. LA MULTI ANI! TE IUBIM SI TE APRECIEM PENTRU MUZICA PE CARE NE O DARUIESTI PT SUFLET !!

  RăspundețiȘtergere
 2. Costinescu Petronela1 ianuarie 2014, 19:01

  La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani, Paul! Sanatate si multe melodii noi, sa ne inveselesti!

  RăspundețiȘtergere
 4. LA MULTI ANI, PAUL - FUEGO!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatos, sa ne incanti cu vocea ta minunata!
  Dumnezeu sa-ti faca parte de fericire in viata, de multa iubire, incredere in tine si in fortele tale caci esti tare inzestrat, deosebit si special atat din punct de vedere al vocii cat si sufleteste.
  Sa-ti ajute Dumnezeu sa schimbi cat de cat omenirea in bine prin cantecele tale care misca si topesc si-o piatra!
  LA MULTI ANI si multa sanatate!!!
  Alina

  RăspundețiȘtergere