~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 21 martie 2014

FUEGO - Turneu national omagial

"SERENADA
PENTRU DAN SPATARU"

FUEGO il readuce pe
DAN SPATARU acolo unde ii este locul, in sufletul romanilor
Click pe foto
Muzica romaneasca nu ar fi fost la fel daca nu ar fi existat DAN SPATARU, vocea sa si piesele ce-au facut istorie, cantece memorabile care se interpreteaza si astazi, indiferent de varsta, timp sau spatiu. Dan Spataru este exponentul pe care il putem da atunci cand vorbim de star. Un star ce-a stralucit si a carui colectie inestimabila se cuvine sa fie readusa in atentie, acolo unde ii este locul, in sufletul si pe buzele romanilor.
 Cel supranumit "regele aplauzelor" va fi prezentat, prin muzica, de catre cel care ii calca pe urme, fiind un artist la fel de indragit - FUEGO.
Asociatia Culturala "Alternative Culturale",
impreuna cu
Agentia de Impresariat Artistic
"Ioan Munteanu" 
prezinta turneul extraordinar de primavara:
"SERENADA
PENTRU DAN SPATARU",
sustinut de
 FUEGO, 
in 10 dintre cele mai importante
orase ale tarii.
Spectacolul omagial il va avea in centru pe cel a carui muzica a ramas nemuritoare, pe Dan Spataru, intr-o prezentare inedita. Fuego a pregatit numeroase surprize, momente inedite, un LP dedicat maestrului, un joc intre teatru si interpretare, o noua infatisare a "lumii muzicale" numita SPATARU, o istorie pe un patefon al vremilor, cu o coloana sonora nemuritoare.
Turneul 
"SERENADA PENTRU DAN SPATARU"
va fi o colectie a celor mai frumoase cantece din muzica romaneasca, o reverenta facuta de Fuego in fata modelului sau, intr-o interpretare inedita, spectaculoasa, amintindu-ne ca esenta viitorului sta in felul in care ne aducem aminte, in care actionam si pretuim valorile.
 "Indiferent de cat de mult s-ar dezvolta lumea, muzica, genurile si artistii, pentru a evolua si pentru a descoperi ce inseamna parcurs si succes, este important sa cunosti activitatea celor care au reprezentat idoli pentru o generatie, sa-i pretuiesti si sa le acorzi locul meritat in istorie. In cazul nostru, Dan Spataru a fost, este si va fi idol pentru Romania!
Dan Spataru a fost in sine, un spectacol, emanand decenta, verticalitate, perseverenta, reusind astfel, cu timbrul sau inconfundabil, sa creeze un anumit tip de folclor urban, de piese care se canta oricum, peste tot, de oricine, la orice ora.
Asta dovedeste ca muzica sa e vie, ca spiritul sau e prezent, ca versurile, fanfara, tarancuta, drumurile sunt printre noi. Personal, cred ca nimeni nu ar putea egala vreodata la capitolul pretuire locul pe care Dan Spataru il are in memoria si existenta mea, asta pentru ca am crescut cu imaginea sa, am copilarit pe-acele acorduri si-am ajuns astazi, in acest punct,
luandu-l drept exemplu.
Asa cum unii il au pe Gilbert Becaud, altii pe Salvatore Adamo, ori Gianni Morandi, asa exista pentru romani Dan Spataru si cred cu ardoare, atat prin acest spectacol, cat si in fiecare moment, ca e necesar sa-i reactualizam memoria, cantecul, viata si decenta. Pentru ca Dan Spataru este un erou real la care ne raportam si pe care il oferim drept exponent atunci cand suntem intrebati de marile figuri ale muzicii.
Maestre Dan, sa-mi traiesti si impreuna, sa reinviem si sa cantam spiritul tau, serenada ta, intr-o serenada numita:
SPATARU."
Paul Ciprian Surugiu - Fuego
In exclusivitate, va prezentam datele si locatiile unde turneul va poposi si unde vor rasuna vocea lui Dan Spataru si muzica sa, prin glasul lui Fuego, intr-o serenada continua a fiecaruia, a unuia pentru public, a celuilalt pentru arta adevarata, urmand ca orice modificare ulterioara cu privire la data sau ora sa fie anuntata din timp:

- 21 martie, ora 19.00 - Ploiesti,
Casa de Cultura a Sindicatelor;

- 22 martie, ora 19.00 - Constanta,
Casa de Cultura a Sindicatelor;

- 23 martie, ora 19.00 - Galati,
Teatrul Muzical "Nae Leonard";

- 24 martie, ora 19.00 - Focsani,
Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia";

- 25 martie, ora 19.00 - Iasi,
Casa de Cultura a Studentilor;

- 26 martie, ora 19.00 - Barlad,
Casa de Cultura a Sindicatelor;

- 27 martie, ora 19.00 - Adjud,
Casa de Cultura "Tudor Vornicu";

- 28 martie, ora 19.00 - Piatra Neamt,
Casa de Cultura a Sindicatelor;

- 29 martie, ora 19.00 - Bacau,
Filarmonica "Mihail Jora", Sala Ateneu;

- 30 martie, ora 19.00 - Brasov,
Casa de Cultura, Sala Reduta.

Biletele se pot procura de la casele de bilete ale fiecarei sali de spectacol. Turneul este realizat cu sprijinul societatilor: S.C. "PROXIMA MODA" S.R.L - Panciu
(Manager General: Elena Stoica), "HIDROCONSTRUCTIA" S.A. Bacau si "MONSSON GROUP".
Partenerii evenimentului sunt: "Familia Favorit", "Cotnari", "Lulyon by Proxima Moda", "Libertatea", "Actualitatea muzicala", Editura "Anamarol", Asociatia Culturala "Regal D'Art", "Confluente literare", "Jurnalul de Drajna", "Ultima ora", "Literatorul" si "Euromusic".
Pentru informatii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 0746774204, sau puteti accesa urmatoarele site-uri: www.fuegofuego.ro, www.fuegoromaniafanclub.blogspot.com, www.fanclubfuegoromania.com

11 comentarii:

 1. Anca Barlad .multumim Paul ,te asteptam sa vii .

  RăspundețiȘtergere
 2. Aseara,28 ianuarie 2014,am aflat datele Turneului omagial "Serenada pentru Dan Spataru". Vine primara,vine turneul... si vom avea parte de un regal artistic ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Constanta Nicola29 ianuarie 2014, 16:23

  Bravo, Paul! Te felicit pentru ce faci! Esti singurul artist care nu uita valorile muzicii romanesti. Iar tu canti foarte bine melodiile lui Dan Spataru, cum nimeni nu o poate face.

  RăspundețiȘtergere
 4. O voce extraordinara. Succese in continuare si multe concerte!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dana-Isabela Pirvu3 februarie 2014, 19:19

  Abia astept sa il revad pe Paul la concertul din martie.

  RăspundețiȘtergere
 6. SA TRAIESTI, COPIL MINUNAT! DUMNEZEU SA TE APERE DE RELE, SA NE POTI BUCURA CU VOCEA TA, CU CANTECELE PE CARE LE INTERPRETEZI CU TOT SUFLETUL. FELICITARI!

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte frumoase cuvinte. Multumim si noi!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cristina Bobalca18 februarie 2014, 00:12

  Noi iti multumim pentru clipele frumoase si pline de emotie petrecute in compania muzicii pe care ne-o daruiesti din suflet pentru suflet! Iti vom fi alaturi atat timp cat tu ai sa ne permiti acest lucru si iti daruim neconditionat iubire cat poate sa cuprinda intreg universul!

  RăspundețiȘtergere
 9. Constanta Nicola18 februarie 2014, 00:12

  MULTUMIM, PAUL! NE FACI VIATA MAI FRUMOASA PRIN MUZICA TA. ESTI COPILUL LUMII, LUMINEZI MII DE CHIPURI TRISTE. TE IUBIM !

  RăspundețiȘtergere
 10. MULTUMIM PENTRU CA EXISTI IN VIETILE NOASTRE, ALE ROMANILOR, CA NE INCANTI CU MUZICA, CU VORBELE DULCI. ESTI UN INGER. MULT SUCCES!

  RăspundețiȘtergere
 11. Sa fii binecuvantat pt tot ce faci pt noi,Florentina

  RăspundețiȘtergere