~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 8 ianuarie 2014

11 ianuarie 2014 - "Familia Favorit" - ultima editie...

... din acest sezon
Va reveni in primavara!

Emisiunea 
"Familia Favorit",
show-ul oamenilor de suflet, se apropie de ultima reprezentatie din acest sezon.
Sambata, 11 ianuarie, incepand cu ora 21.00, pe Favorit TV, puteti urmari un best-of al celor mai bune momente, scene ce nu au fost difuzate inca, precum si imagini spectaculoase din culisele emisiunii, putand totodata, sa ascultati muzica de calitate, savurand dialogurile captivante.
Dupa aceasta editie, Fuego, moderatorul show-ului, cel care incearca sa va aduca, impreuna cu producatorul Valentina Herta, buna dispozitie in fiecare saptamana, si echipa vor intra intr-o scurta vacanta, in care nu vor zabovi, ci se vor documenta, pregati, antrena pentru noul sezon pe care-l veti putea urmari incepand cu sfarsitul lunii februarie, cu invitati - surpriza, decoruri noi si o piesa in premiera.
Timp de mai bine de 5 ani, in fiecare seara de sambata, "Familia Favorit" v-a oferit momente unice, artisti de marca, amintiri de neuitat, divertisment de calitate, muzica adevarata, simplitatea bunului gust.
Ati fost alaturi de "Familia Favorit" si pentru acest lucru,
va multumim!
Ati descoperit "Romania din inima voastra", prin intermediul ansamblurilor folclorice invitate, care au adus, prin voiosia, dar si prin seriozitatea lor, farame din autenticitatea spatiului romanesc, din bucuria de a fi roman, traind cu intensitate alaturi de cei dragi si ducand mai departe principiile acestui neam.
Impreuna ne-am amintit de cei care
"Au fost si vor mai fi", prin intermediul rubricii speciale care a readus in atentie mari nume ale scenei romanesti, reconfigurand astfel sistemul de valori de odinioara, cel la care trebuie sa ne raportam si pe care sa-l folosim drept model.
"Cei de maine" sunt, de fapt, cei care vor dovedi in timp, ca performanta se poate realiza prin munca. "Familia Favorit" le-a oferit aceasta ocazie de a-si face cunoscut talentul, in speranta ca si pe viitor, vor confirma increderea ce le-a fost acordata si profesionalismul ce-i desavarseste.
Cu speranta ca prin tot ce v-a oferit (in ciuda stangaciilor inerente, pe alocuri), a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor voastre, "Familia Favorit" are certitudinea si satisfactia ca prin voi, poate merge mai departe, capatand forta, subiecte, experiente, incredere, avand alaturi determinarea necesara.
Mai responsabila, mai optimista si dornica de a realiza performante notabile pentru voi, intreaga echipa paseste cu incredere in noul an si va promite ca "Familia Favorit" va reveni cu invitati unul si unul, surprize incendiare, intr-un nou ambient, alaturi de Fuego si Valentina Herta.
Asadar, la sfarsitul iernii, veti putea urmari un nou sezon, la o ora de difuzare diferita, dar pastrand aceeasi stare tonica, pentru a va prezenta Romania si valorile sale, asa cum trebuie si este normal:
din cadrul familiei unite -
"Familia Favorit".
Fuego's Blog,
7 ianuarie 2014

2 comentarii:

  1. Am redescoperit Romania dar si un artist inedit, de care efectiv am ajuns dependenti.
    Ii asteptam cu mare drag reantoarcerea pe micile ecrane, in casele noastre, sa ne anime cu prospetimea, tonusul fresh, dinamismul, vorba lui calda si nu in ultimul rand, cu vocea sa inconfundabila, ravasitoare, divina fara de care nu putem sta departe prea mult timp. :)
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti vom simti lipsa si te asteptam cu dor si drag sa revii la Familia Favorit!

    RăspundețiȘtergere