~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 25 decembrie 2013

FUEGO - mesaj pentru admiratorii sai

FUEGO - mesaj de Sărbători

"Şi iată că a venit din nou Crăciunul.
Urări se fac cu duiumul în această perioadă, în care, după părerea mea simplă, nu trebuie să fim mai buni, jucând un rol, trebuie să fim doar noi, aşa cum simţim. Până la urmă, asta înseamnă Crăciun: să te bucuri de clipe, să fii natural şi să ai undeva, pe o gaură de cheie îndepărtată, un răgaz de a o deschide şi de a pătrunde în ea cu tot ce-i mai curat şi mai pur în lumea asta: frumuseţea oamenilor apropiaţi, colinda, sinceritatea, gândul bun.
Am încheiat un turneu dificil, cu drumuri lungi, cu obstacole, oboseală şi stres, dar care mi-a adus satisfacţii enorme pe plan emoţional.
Să stai pitit după cortină şi să priveşti cum oamenii intră în sală pentru tine, pentru bucuria pe care le-o pricinuieşti şi pentru muzica făurita de tine, în nopţi făr' de somn, e o împlinire ce nu poate fi descrisă prea uşor în cuvinte. Să intri apoi pe scenă şi să fii răsfăţat cu ropote de aplauze, cu surprize, flori, cadouri, mesaje, spectatorii cântând împreună cu tine, ridicându-se în picioare, e un vis împlinit. Cel puţin pentru mine. Poate că cel mai frumos cadou pe care mi l-am putut dori vreodată, de Sărbători.
În copilărie, în Turda natală, visam să cânt în faţa publicului, să fiu pe scenă, să strălucească reflectorul şi să pot dărui lumii o mică parte din sufletul meu. Astfel, le mulţumesc tuturor celor care au venit în sala de spectacol, unii lăsând la uşă problemele şi dramele din viaţa de zi cu zi, alţii făcând sacrificii, alţii dorind să primescă spiritul sărbătorii din cântec, să descopere astfel, ceea ce vine "Din lumina unui Crăciun": pacea, liniştea, bucuria, gândul bun şi împăcarea cu sine şi cu cei din jur.
Şi, pe lângă toate acestea, albumul meu de colinde şi cântece de Crăciun, pe care l-am lansat în fiecare oraş şi care sper că s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor voastre.
I-am avut alături de mine, în turneu, pe membrii Orchestrei de cameră, formată special pentru acest tur de forţă, toţi solişti la Filarmonica din Piteşti, conduşi de concert-maestrul Mădălin Sandu.
Le mulţumesc, aşadar, lui Iulian, Isabelei, Ginei, lui Marian, Cristi şi Ilie, pentru că au fost alături de mine şi de echipa mea, impresarul Ioan Munteanu, sunetistul Costin Lungoci, departamentul tehnic: Radu Dima şi Gheorghe Dosaru, aducând cu toţii, în toată luna decembrie, în ţinute create pentru noi toţi de imaginea modei româneşti, Doina Levintza, Crăciunul mai aproape de sufletul tuturor celor ce simt şi trăiesc româneşte, iubind arta, cultura şi valorile acestui popor cu adevărat ales de Dumnezeu.
De acest Crăciun, mă simt un om împlinit. Îi am aproape pe cei ce mă învaţă cum să fiu cumpătat şi liniştit, dăruindu-mi prietenia dezinteresată, am o vârstă în care am acumulat, pe parcurs, experienţe şi imagini, poveşti şi zâmbete. Dar povestea nu ar fi completă, dacă nu aş avea publicul alături de mine.
Naşterea Domnului să o celebrăm aşa cum ştim noi, românii, cel mai bine, cu bunătăţi pe masă, cu bradul împodobit, cu cântece în surdină şi cu multă veselie. Iar pentru cei care nu au măicuţe care să le împodobească bradul, să asculte în continuare melodia ce şi în acest an, după vreo 11 ani de la lansare, se aude în difuzoare, la televizor, pe oriunde, aşa simplă şi sensibilă cum e!
Dragii mei,
Crăciunul să ne fie românesc, cu ce-i mai bun pe masă, cu cei dragi împreună, dar, cel mai important, cu ce-i mai bun în suflete, cu muzică, veselie şi linişte. Poveşti să invocăm, mai calzi să fim şi să încercăm să păstrăm minunile ce ne-au fost date special pentru această vreme, pe parcursul întregului an.
Îmi doresc pentru voi, Sărbători în care să trăiţi clipa, să uitaţi pentru câteva zile de griji, să fiţi împăcaţi şi iubiţi de zâmbete, blânzi, cu sufletul deschis, primitori de colindă.
Să aveţi un Crăciun colindat,
de Rai luminat!"
Paul Surugiu - Fuego

28 de comentarii:

 1. Anca Barlad . CRACIUN FERICIT Paul .

  RăspundețiȘtergere
 2. "Craciun Fericit!", draga Fuego, sa ne traiesti si sa ne bucuri sufletele cu frumoasele si inegalabilele melodii din repertoriul tau. La Multi Ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc administratorilor clubului si sper sa primesc mereu vesti de la voi, despre artistul nostru drag.
  Sa aveti sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 4. Costinescu Petronela24 decembrie 2013, 20:58

  Da, ultimul CD al lui Fuego, cu cântece de iarna, a fost pe măsura asteptarilor noastre! Multumim pt cadoul facut, multumim pt urarile atât de frumoase pe care ni le transmite prin intermediul vostru!!
  S-aveți parte de Sarbatori frumoase, bucurii si sanatate!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. PAUL, sa ai SARBATORI FERICITE si sa ne incanti asa cum stii tu mai bine. Sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere mai multa in ceea ce faci si toate dorintele tale sa se indeplineasca si sa nu uiti ca toti fanii te iubesc si sunt alaturi de tine. Iti doresc de aici, de la Targoviste, un Craciun colindat, de Rai luminat si nu uita ca te iubim mult! Sa ai Sarbatori fericite si "La multi ani!" alaturi de cei dragi tie!

  RăspundețiȘtergere
 6. Paul, mereu te voi asculta s iti multumesc pt muzica ta si vocea ta divina pt mine. Mi-ai alinat viata cand mi-a fost mai greu. Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti dea idei multe, sa mergi mai departe, sa ne alini viata, cum ai facut si pana acum. Multa sanatate si putere! Craciun fericit, alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sarbatori fericite si sanatate multa va doresc din Italia!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa ai parte de sarbatori de vis, Fuego, alaturi de cei dragi tie!

  RăspundețiȘtergere
 9. Din inima iti doresc multă sanatate, fericire, liniște sufleteasca si Sarbatori fericite! La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 10. Sarbatori fericite!

  RăspundețiȘtergere
 11. Sarbatori fericite!

  RăspundețiȘtergere
 12. Constanta Nicola24 decembrie 2013, 21:19

  Super concert! Cel mai tare de pana acum! Vocea lui, care face ca sala sa rasune... a fost incredibil. Nu voi uita acest concert!
  La multi ani! Sarbatori fericite tuturor fanilor lui Fuego!
  La multi ani, Paul! Sarbatori fericite langa cei dragi!
  Va iubesc! Sunteti o echipa minunata!!!

  RăspundețiȘtergere
 13. Sarbatori fericite, Paul Surugiu, alaturi de cei dragi si tuturor celor dragi tie! Cuvintele nu le pot spune, esti minunat, ai o voce super calda...

  RăspundețiȘtergere
 14. Concertul a fost super!

  RăspundețiȘtergere
 15. Il iubim, il respectam si il adoram!!!!! Sa ne traiasca!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 16. Multumesc din suflet, draga Fuego! Sarbatori fericite iti doresc si tie alaturi de cei dragi!

  RăspundețiȘtergere
 17. Multumesc Lui Dumnezeu ca existi si ne inseninezi viata!

  RăspundețiȘtergere
 18. Fara cuvinte ma lasa ca intotdeauna ascultandu-l pe Paul, el insusi e un inger coborat din Ceruri, sa ne aline inimile noastre... Sarbatori fericite tie, Paul, intregii tale familii si echipei minunate care ne da posibilitatea sa te ascultam oricand avem nevoie de pace si liniste sufleteasca...Va imbratisez cu mult drag!

  RăspundețiȘtergere
 19. Svetlana Moldovanu24 decembrie 2013, 21:40

  Multumim pentru lumina, iubirea,blindetea si farmecul inimii tale pe care le aduci si in vietile noastre!

  RăspundețiȘtergere
 20. FELICITARI ptr munca pe care o depui sa ne faci viata mai senina ! Sarbatori fericite !

  RăspundețiȘtergere
 21. Ne incalzesti inimile, Fuego! Bravo! Tine-o tot asa!

  RăspundețiȘtergere
 22. Elena Felicia Mantoiu25 decembrie 2013, 00:45

  CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE REALIZARI!

  RăspundețiȘtergere
 23. Un gand frumos, lasa-ti sufletul sa renasca si traieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit. Bucura-te de pace, lumina, sanatate si multa fericire!

  RăspundețiȘtergere
 24. Lidia Dumitrascu25 decembrie 2013, 11:53

  A fost pe 13.12.2013 la Focsani. Spectacolul a fost divin. Ii urez tot binele din lume si un an nou plin de bucurii si multa sanatate alaturi de mama lui. La multi ani, Paul!

  RăspundețiȘtergere
 25. Craciun fericit!

  RăspundețiȘtergere
 26. Un "La multi ani!", tuturor romanilor de pretutindeni...
  Craciun fericit!

  RăspundețiȘtergere
 27. La multi ani Paul!Sa ai un Craciun linistit si plin de iubire!

  RăspundețiȘtergere