~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

duminică, 15 decembrie 2013

Fuego cucereşte România

Cântăreţul Fuego cucereşte România cu un turneu de Crăciun

Distinsul cântăreţ Fuego cucereşte, în aceste zile, România, cu un turneu de excepţie, cu genericul "Din lumina unui Crăciun", susţinut în mai multe oraşe de dincolo de Prut, relatează MOLDPRES.
El a dat start concertelor de colinde pe 7 decembrie, la Târgovişte, unde a fost întâmpinat cu ropote de aplauze şi multe daruri, mulţumindu-i-se că aduce iarna pe pământ, la propriu şi la figurat,
din "lumina unui Crăciun".
Un moment impresionant în cadrul fiecărui spectacol este acela în care admiratorii încep, în cadrul unui cor profesionist, să interpreteze cele mai cunoscute piese de Crăciun: "E vremea colindelor", "Deschide uşa, mamă!", "Colindăm, colindăm iarna", "Împodobeşte, mamă, bradul!" ş.a.
El este acompaniat de Orchestra de cameră condusă de maestrul de concert al Filarmonicii din Piteşti, Mădălin Sandu, un virtuos instrumentist. Alături de Fuego, evoluează: Ilie Sandu, un chitarist împătimit, Cristi Sandu, violonist în Ansamblul "Doina Argeşului", Gina Sandu, soprană şi solistă la nai, discipol al lui Gheorghe Zamfir, Oprea Ana-Isabela, violoncelistă, Marian Grancea, pianist, Iulian Bican, baterist ş.a.
După Târgovişte, Fuego a colindat la Constanţa, Iaşi, Bârlad şi Adjud.
Paul Surugiu - Fuego colindă România de Crăciun deja al zecelea an.
De această dată, turneul este prilejuit de lansarea noului său album, cu acelaşi generic - "Din lumina unui Crăciun".
Sursa: Moldpres, Chişinău
13 decembrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu