~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 21 decembrie 2013

28 decembrie 2013 - Fuego la Favorit TV

Intampinam Noul An, in mijlocul
"Familiei Favorit"

Sambata, 28 decembrie a.c., incepand cu ora 21.00, la Favorit TV, vom incheia un an plin de reusite si dezamagiri, de pauze si performante, alaturi de Fuego si buna sa prietena de suflet,
Mirabela Dauer.
In platoul emisiunii
"Familia Favorit",
vor mai fi prezenti: 
Alesis, Aurel Moga, Nicolae Datcu, Costi Burlacu si Corina Tepes, Crenguta Chervase.
In cadrul aceleiasi editii de colectie, ne vom aminti cele mai frumoase refrene ale muzicii romanesti, celebrandu-l pe
Marius Teicu.
Caci unii au fost, vor fi, iar altii SUNT. Mai prezenti ca niciodata, prin rememorarea operei lor, prin nostalgia unor amintiri, prin arta simpla care nu a avut alt scop decat a impresiona.
Cel mai prolific compozitor al peisajului autohton, Marius Teicu este un temerar, un veteran, un mohican al scenei, un artist complet si complex, a carui simplitate componistica a dat cele mai frumoase si mai populare cantece din folclorul urban al romanilor.
Maestrul slagarului romanesc, Marius Teicu, e cel care a dat sunet unor ani fara de culoare, a dat culoare unor sunete ce puteau fi pierdute si a dat vocilor de geniu ale Romaniei, ceva ce au incercat si altii, dar poate ca nu au reusit asemenea lui: melodicitatea, caldura, refrenul.
Poate ca niciodata, nimeni nu va avea flerul de a electriza la propriu publicul, cunoscand preferintele sale, faurind, intr-o legatura ce nu poate fi descrisa, unele dintre cele mai inaltatoare slagare ale tuturor timpurilor, din spatiul romanesc. Am spune noi ca e maestru. Publicul i-a certificat in timp valoarea, legenda si creatiile, iar in viitor, piesele sale vor strabate timpul, indiferent de conceptii. Marius Teicu a facut muzica. Muzica romaneasca.
Tot muzica romaneasca a facut si Fuego in 2013, iar parte din cele mai frumoase refrene, precum si duetul cu Mirabela Dauer, le va interpreta in aceasta editie.
Fiti alaturi de "Familia Favorit" pe parcursul acestor sarbatori!
Fuego, Valentina Herta si echipa emisiunii va doresc
SARBATORI DE POVESTE,
incununate de cantec, cu multa
pace si liniste.
LA MULTI ANI!
Echipa emisiunii "Familia Favorit"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu