~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 12 decembrie 2013

10 decembrie 2013 - Fuego la Nationalul iesean

FUEGO, regele aplauzelor la Teatrul Naţional din Iaşi
Click pe foto
Faptul că Paul Surugiu are succes, este iubit şi apreciat de public divers, nu este o noutate. În schimb, în această iarnă, după vreo 10 ani de când a început să colinde ţara în lung şi-n lat, Crăciunul capătă o altă formă, împreună cu cântecele şi minunile ce vin din partea lui, din lumina unui Crăciun. Acesta este titlul turneului în care artistul a pornit pe 7 decembrie, aducând în prim-plan rafinamentul muzical, creaţii ample, momente de intensitate emoţională şi muzică de calitate, pentru spectatori deschişi, interactivi, animaţi şi dornici de bucurie.
La Iaşi, pe scena Teatrului Naţional "Vasile Alecsandri", Fuego a fost, fără exagerări, regele aplauzelor. Publicul elegant, ce a dat consistenţă unei săli speciale, cu o acustică veritabilă, a fost în permanenţă atent la fiecare acord, interpretând împreună cu Paul Surugiu, piesele sale consacrate, transformându-se într-un cor
de admiratori fideli.
Fără doar şi poate, a fost un regal muzical în care s-au împletit emoţiile, cu umorul, tenacitatea şi dezinvoltura afişate de Fuego pe scenă, cu muzica adevărată atât de maiestuos interpretată de Orchestra de cameră a Filarmonicii din Piteşti, concert-maestru Mădălin Sandu, cu vestimentaţiile cu aer boem, inspirate din operele clasice, cu accente de sărbătoare, realizate în exclusivitate de cea care semnează conceptul grafic, ţinutele şi designul,
creatoarea Doina Levintza.
Înregistrarea acestui spectacol, va putea fi urmărită pe TVR 3, TVR Internaţional şi TVR Iaşi, în perioada Sărbătorilor.
 "Sunt copleşit, nu am cuvinte atunci când văd reacţia oamenilor la spectacolul pe care l-am propus, la noul album, la îndemnul de a cânta împreună cu mine, şi toţi, într-un glas să colindăm Crăciunul.
E un turneu greu, cu răbufniri ale vremii, cu zăpezi, ce sperăm că nu ne vor pricinui surprize neplăcute.
Pentru mine şi cei ce-mi sunt alături pe scenă, cel mai important este să ştim că după spectacol, publicul rămâne cu o stare pozitivă, cu zâmbet, cu optimism
şi refrenele noastre.
Le mulţumesc tuturor celor ce îmi dovedesc, cu fiecare apariţie, în fiecare oraş, că sunt fideli de atât de mult timp, unui gen de sezon, pe care îl interpretez cu toată sinceritatea artistică, simţind că, prin colinde, suntem mai aproape de ceea ce suntem de fapt, calzi şi împăcaţi cu sine. Crăciunul acesta, la fel ca în fiecare an poate, va plănui momente de vis, dar am speranţa că în 2013, români fiind, va fi unic, într-o iarnă specială."
Paul Surugiu - Fuego
Puteţi parcurge integral acest material, accesând următorul link:

Un comentariu:

  1. Era de asteptat ca Iasiul sa gazduiasca un regal artistic .Are toate motivele.In primul rand sala care superba si in al doilea rand publicul iesean care de fiecare data isi deschide larg bratele pentru a-l primi pe Fuego cu ale sale colinde si cantece de Craciun intitulate sugestiv"Din lumina unui Craciun"Si bucuria a fost completa pentru ca intreg spectacolul a fost filmat si astfel vom vedea si noi un artist adevarat intr-un decor de poveste intr-o iarna UNICA!

    RăspundețiȘtergere