~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

joi, 14 noiembrie 2013

16 noiembrie 2013 - Fuego la Favorit TV

Seara muzicii romanesti,
alaturi de Fuego si invitatii sai

Un regal de sarbatoare va ofera Fuego
si Valentina Herta, sambata, 16 noiembrie, incepand cu ora 21.00, in cadrul emisiunii
"Familia Favorit",
transmisa de postul Favorit TV.
Indragita interpreta de muzica usoara, Corina Chiriac a acceptat, pentru prima oara, invitatia lui Fuego, astfel ca va fi prezenta in platoul emisiunii, pentru a ne povesti despre cariera sa, despre proiectele pe care le are in vedere si pentru a interpreta noi creatii muzicale.
Tot in aceasta saptamana, vor reveni la "Familia Favorit": Stela Enache - vocea "Anilor de liceu", pentru a-si aminti de perioada de inceput pe taramul muzicii, de familie si prieteni, precum si solista de peste Prut,
Ana Barbu, care va incinge atmosfera cu hore moldovenesti autentice.
 Ne va vorbi si ne va canta despre Romania, despre legatura dintre pamant si divinitate, traditii si folclor, interpretul de muzica populara, Gheorghe Rosoga.
"Romania din inima ta" va prilejuieste intalnirea cu Ansamblul folcloric "Cetatuia", din comuna Teliu, judetul Brasov, condus de doamna Rodica Farcas, in timp ce prin intermediul rubricii "Cei de maine", veti putea face cunostinta cu talentata prahoveanca,
Ana Maria Patrascoiu.
Rubrica "Au fost si vor mai fi", este dedicata marelui compozitor Florin Bogardo, nume important pentru istoria muzicii romanesti, autorul a numeroase slagare, artist sensibil, familist convins, creator al melodiei de calitate, un virtuos si prolific compozitor, interpret, orchestrator, textier. Altfel spus... un destin daruit, fara dubii, fara compromisuri, scenei, artei, un maestru care a dat nume muzicii si cuvantului, muzica.
Nu ratati sambata, incepand cu ora 21.00, o noua editie de colectie a emisiunii
"Familia Favorit".
Vizionare placuta!
Fuego's Blog
14 noiembrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu