~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

marți, 12 noiembrie 2013

12 noiembrie 2013 - Fuego la Antena 2


Fuego - "Cine, oare?"

In seara zilei de marti, 12 noiembrie a.c., Fuego a fost invitat in platoul emisiunii
"Rai, da' buni",
moderata de Mihai Morar si transmisa de postul Antena 2.
Cu acest prilej, artistul a interpretat live, intr-o maniera diferita, dar pastrand din sensibilitatea si mesajul nobil ce au consacrat-o, una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul lui Aurelian Temisan, "Cine oare?",
compozitie semnata de Viorel Gavrila, pe versurile lui Daniel Iordachioaie.

2 comentarii:

 1. Buburuza visatoare13 noiembrie 2013, 13:41

  Am urmarit, cu entuziasm si incantare, interpretarea melodiilor; atat pe cea care a trecut prin vocea si sufletul lui Fuego, din repertoriul lui Aurelian Temisan, cat si "Casa parinteasca"... "zidita" de glasul si inima celui care a raspuns provocarii artistice.
  Este impresionant cum fiecare a reusit sa daruiasca, prin CANTEC, emotii diferite (tele)spectatorului desi... VERSURILE erau aceleasi… Inca o data, EI ne confirma faptul ca ARTA este... dincolo de... cuvinte, este in... SUFLET!
  Recunosc, nu sunt un expert in domeniul muzicii, nici nu as indrazni sa formulez o ierarhie a melodiilor... cu atat mai mult cu cat fiecare dintre cei doi ARTISTI are propriul sau public, sensibil, fidel. A scrie, totusi, ca unul dintre ei a fost mai presus decat celalalt, ar fi, e adevarat, o apreciere la adresa unuia si o mica ofensa, nu doar in dreptul celuilalt artist, ci si in dreptul publicului sau! Dar, pentru ca fiecare este liber sa exprime propria opinie, am formulat si eu parerea mea.
  FELICITARILE mele se indreapta, in mod egal, spre amandoi... NOI - (TELE)SPECTATORII, am fost privilegiati; EI ne-au purtat pasii gandului, ai sufletului... spre POVESTI DIFERITE, dar la fel de… MINUNATE!!! APLAUZE CU ECOU... PENTRU AURELIAN TEMISAN SI PENTRU FUEGO!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cristian Diana M F13 noiembrie 2013, 14:09

  Foarte frumoasa melodia "Casa parinteasca nu se vinde" si foarte frumos interpretata de Aurelian - n-are cum sa nu-ti dea lacrimile la ea. Iar Fuego, la inaltime, ca de obicei, cu melodia "Cine oare".

  RăspundețiȘtergere