~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Fuego - spectacol la Piteşti


Fuego a plâns în... "Testament"

Interpretul de muzică uşoară Paul Su­ru­giu, alias Fuego, a susţinut, joi seara, în Studioul "Liviu Ciulei" de la Teatrul "Al. Davila", din Piteşti, două reprezentaţii, u­na după alta. Iniţial fusese programat una singură, şi anume spectacolul în pre­mieră "Testament", un omagiu adus poetului Grigore Vieru.
Spectatorii întâmpinaţi cu şampanie
Fiindcă cererea pentru bilete era foar­te mare, iar sala mult prea mică, s-a de­cis repetarea spectacolului de la ora 20, lu­cru acceptat de solistul care e an­gajat al teatrului piteştean. Directorul Teatru­lui "Al. Davila", Sevastian Tudor, ne-a spus că solistul şi-a luat angajamentul de a veni la Piteşti de două ori pe lună pentru a susţine acest spectacol de muzică şi po­ezie.
Spectatorii au fost întîmpinaţi într-un mod inedit în foaierul teatrului, fiind serviţi cu şampanie şi prăjituri. Publicul a fost rugat de solist să nu fa­că fotografii şi nici să nu filmeze în timpul repre­zen­ta­ţiei.
 Fani veniţi din toată ţara
Regia spectacolului este semnată de Adriana Piteşteanu, iar publicul nume­ros, format din fanii lui Fuego, a avut parte de o seară memorabilă şi plină de e­moţii. Fanii solistului, veniţi din toată ţara, i-au adus multe flori, iar acesta le-a dăruit în schimb trăirile unor clipe spe­ciale.
Inter­pre­tul şi-a structurat spec­tacolul în mai mul­te părţi, pri­ma fiind de­dicată lim­bii române, iar a doua mamei. În al doilea mo­­ment, cel dedicat ma­mei, solis­tul nu şi-a putut stăpâni lacrimile, iar alături de el a plâns şi o parte a spectato­rilor emoţio­na­ţi.
Deco­rul a fost şi el unul spe­cial, pe un pe­rete fiind aşezat portretul marelui poet Grigore Vieru, cel căruia solistul i-a dedicat acest spec­tacol.
Şi momentele coregrafice susţi­nute de balerinii de la Estrada piteşteană au stârnit emoţiile spectatorilor, care au aplaudat îndelung prestaţia artiştilor.
I. Şutan, Foto: I. Tudor
Sursa: "Curierul Zilei"
5 octombrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu