~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miercuri, 9 octombrie 2013

Fuego a ridicat spectatorii la Medgidia


Fuego a primit cadou repertoriul lui Dan Spataru de la
vaduva artistului

Fuego a facut spectacol, zilele trecute, la Festivalul "Dan Spataru" de la Medgidia.
La mijlocul recitalului sau, in timpul slagarului "Ce seara minunata!", publicul s-a ridicat in picioare, oferindu-i ropote de aplauze. Ulterior, inca jumatate de ora, cat a mai durat reprezentatia lui Fuego, spectatorii au ramas in picioare, cantand impreuna cu el.
Artistul si-a facut aparitia intr-o tinuta spectaculoasa, creata de cea care il consiliaza din punct de vedere vestimentar pentru toate aparitiile sale pe scena,
Doina Levintza.
Paul Surugiu a cantat live timp de ora, impreuna cu Orchestra Radio, condusa de maestrul Ionel Tudor. Artistul a afirmat ca Dan Spataru a fost, este si va fi modelul sau:
"Maestre, va simt aici, cu noi, iar scena este mult prea mica pentru tot ce ne-ati lasat.
Si stiti de ce?
Pentru ca de pe ea, nici n-ati plecat!".
De asemenea, Fuego a marturisit ca dupa moartea lui Dan Spataru, sotia acestuia, Sida, i-a oferit tot repertoriul maestrului.
Tocmai de aceea, in luna martie, in exclusivitate, Paul Surugiu va pleca intr-un turneu national dedicat lui Dan Spataru, un omagiu ce se va numi "Serenada mea", care va veni cu multe surprize, invitati speciali si care il va readuce pe Dan Spataru si muzica sa in memoria tuturor.
Pentru video, accesati:
Sursa: WowBiz.ro
9 octombrie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu