~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

luni, 14 octombrie 2013

Fuego - locul I la "Top Romanesc"

"Iubire" - melodia lunii august la
Radio Romania Actualitati

Piesa "Iubire", lansata la inceputul acestei veri de Fuego, a iesit invingatoare in clasamentul lunii august din cadrul emisiunii "Top Romanesc", moderata de Titus Andrei si transmisa de
Radio Romania Actualitati.
  Dupa o intrecere acerba care a durat mai bine de o luna, piesa compusa de
Eugenia Carabut Andries,
a ocupat locul fruntas in urma voturilor online transmise pe site-ul emisiunii, precum si din clasamentele venite pe adresa de email si adresa redactiei.
Piesa va beneficia, in viitorul apropiat, si de un videoclip inedit, ce va fi realizat in Chisinau, alaturi de o echipa de profesionisti, condusa de renumitul regizor din Republica Moldova, Oleg Butnaru. Acesta va fi filmat in decoruri deosebite, ce au rol de a sustine o poveste de dragoste neimplinita, cu desfasurare atipica si deznodamant neasteptat.
 "Multumesc tuturor celor care au crezut in puterea acestei piese, in povestea ei si in mesajul pe care noi, cei ce am creat-o, am vrut sa il transmitem. De asemenea, le multumesc pentru ca au votat intr-un numar atat de mare si pentru ca au simtit ca iubirea poate invinge.
Ii felicit totodata si pe cei care au fost printre nominalizatii acestei editii, toti muzicieni si interpreti desavarsiti. Cred ca, mai mult decat orice, acest cantec este unic prin faptul ca vorbeste, pe acorduri melodioase, despre iubire, despre insemnatatea ei si despre felul in care ar trebui sa o pretuim, sa o ridicam la rang de valoare primordiala in viata noastra atunci cand o detinem."
Paul Surugiu - Fuego
Piesa va fi inclusa pe urmatorul material discografic al artistului, care se va lansa anul viitor si care promite inca de pe acum sa cunoasca un real succes, asemeni precedentului - "O lacrima de cantec", premiat in luna septembrie, in cadrul emisiunii "Teo Show", cu "Discul de aur".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu