~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vineri, 23 august 2013

La multi ani, Fuego! - Pro TV Magazin

Azi implineste 20 de ani de cariera si 37 de viata.
El este artistul caruia ziua sa
de nastere nu i-a fost
niciodata draga!

La multi ani, Fuego!
Artistul isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Implineste 37 de ani, din care 20 de cand activeaza pe scena muzicii romanesti, trecand prin diverse etape, pentru a ajunge astazi sa fie pe primele locuri in ceea ce priveste popularitatea.
Ziua de 23 august nu i-a fost niciodata draga, nefiind un impatimit al acestor manifestari festive. In copilarie, in schimb, era fascinat de faptul ca intregul oras Turda, parte a leganului istoric din Transilvania, era ornat cu steaguri si pancarte, considerand pe-atunci ca toate defilarile sunt organizate pentru a-l sarbatori pe el.
"Imi aduc aminte cu drag ca in acea perioada dominata de joc si inocenta, asteptam cu nerabdare ziua mea. Si asta pentru ca intreaga familie era pregatita pentru a ma sarbatori. Bunicile mele se intalneau cu doua zile inainte pentru a face bunatati si a ma invata ulterior ca trebuie sa pretuiesc momentele copilariei.
Pe malul Ariesului, in Turda ce respira istoria framantata de vremi a Ardealului fara margini, am crescut gandindu-ma ca muzica va pune luminii zavor, ca viata mea va fi inchinata cantului. Perioada aceea a fost de o simplitate pura si-o rememorez cu obedienta copilului adult, al carui gand fuge catre jocurile banale de atunci, catre mustrarile bunicii, desavarsite toate de inocenta sufletului, de candoarea cu care imbratisam fiecare noua descoperire.",
spune artistul.
 Iar dorinta i s-a indeplinit. Destinul sau a fost si este inchinat muzicii. De douazeci de ani canta pentru publicul sau, pentru cei sensibili, romantici si pentru cei care mai cred ca muzica este cea salvatoare dintr-o societatea zbuciumata de zgomot. Publicul l-a rasplatit in timp, acordandu-i credit si investind in el tot sprijinul sau. Dovada pentru asta stau salile pline de la spectacolele sale din cele doua turnee anuale. La randu-i isi trateaza fanii cu respect, oferindu-le surprize.
Una dintre acestea a fost la inceputul lunii august, atunci cand Fuego a conceput, impreuna cu Asociatia Culturala "Regal D'Art" si Casa de discuri "Euromusic", un eveniment remarcabil, destinat in totalitate fanilor si tuturor celor ce iubesc, urmaresc si apreciaza activitatea sa. Pana acum, niciun alt artist roman nu a mai construit o manifestare atat de ampla, la care sa participe peste 150 de fani veniti din toate colturile tarii si chiar ale lumii, avand reprezentanti si din Canada, Marea Britanie, Moldova, Ucraina sau Italia.
"Multumesc PRO TV Magazin pentru urarile voastre. Sunt onorat sa stiu ca am atat de multe persoane in jurul meu, care ma apreciaza si care, neconditionat, imi sunt alaturi in fiecare moment, demonstrandu-mi cat de minunat este sa ai prieteni. Nobletea sufletului e constituita de puterea prin care poti oferi celor din jurul tau din caldura tainica a prieteniei.
Octavian Paler consemna, in ultimele-i marturisiri, ca cea mai de pret avutie ce se poate indrepta catre eternitate, e daruita de cei pe care ii pastrezi langa inima ta. Zilnic, simt, din ce in ce mai puternic, ca avutia mea se mareste cu fiecare prieten. Iar asta mi-am dorit si imi doresc in permanenta, prieteni sinceri si adevarati!" (Paul Surugiu - Fuego)

Sursa: Pro TV Magazin,
23 august 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu